Ημέρα αποχώρησης είναι η σημερινή για τους παίκτες του Survivor και το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες της Κόκκινης ομάδας είναι μουδιασμένο, αφού στο τέλος της μέρας ένας θα αποχωρήσει. Σπύρος, Στέλλα και Μαίη είναι οι τρεις παίκτες οι οποίοι είναι στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού να αποφασίσει ποιος θέλει να αποχωρήσει.

Πριν την ανακοίνωση όμως του αποτελέσματος, προηγείται ένα αγώνισμα στο οποίο Κόκκινοι και Μπλε θα κληθούν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Λίγη ώρα, προτού οι παίκτες μεταφερθούν στον στίβο μάχης, η Μαίη μοιράστηκε τις σκέψεις τις με την κάμερα του Survivor σχετικά με την υποψηφιότητα της. «Σήμερα μπορεί να είναι η τελευταία μου μέρα στο Survivor. Κάθισα και έκανα μια ανασκόπηση του τι είναι το Survivor για μένα και τι μου έχει προσφέρει και πραγματικά είναι τόσα πολλά πράγματα που έχω νιώσει μέσα σε αυτό το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν μπορούν όλα να εκφραστούν με λόγια. Σίγουρα έχω εκτιμήσει πάρα πολλά πράγματα για την έξω μου ζωή. Έχω μάθει να ζω με τα λίγα. Να κοιμάμαι σε ένα σανίδι, στην τσάντα μου. Να είμαι με ελάχιστο φαγητό. Έχω μάθει να συμβιώνω με χαρακτήρες που στην έξω μου ζωή δεν θα μπορούσα να συναναστραφώ. Εύχομαι όμως να μην τελειώσει το ταξίδι εδώ για μένα γιατί πιστεύω ότι έχω να δώσω κι άλλα» ανέφερε η παίκτρια της Κόκκινης Ομάδας.

Οι Μπλε πήραν τα πάνω τους

Μετά τις συνεχόμενες νίκες που έχουν καταγράψει οι Μπλε στα αγωνίσματα, η ψυχολογία τους είναι ανεβασμένη. Ειδικά, το τελευταίο αγώνισμα που κέρδισαν το οποίο τους οδήγησε στο να απολαύσουν το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας για το φετινό Survivor τους έδωσε ψυχολογικό boostάρισμα όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν.  

Ο Σπύρος Μαρτίκας θέλει να αποχωρήσει

Για ένατη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Σπύρος Μαρτίκας και όπως φάνηκε στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Survivor, θέλει και εκείνος να αποχωρήσει από το παιχνίδι καθώς έχει κουραστεί από την συμμετοχή του στο reality. «Εύχομαι να είναι η τελευταία μου φορά, εύχομαι απόψε να ακούσω το όνομά μου» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας και έστειλε μήνυμα στον κόσμο που τον στήριξε πως ξέρει που θα τον βρει ώστε να μοιραστεί μαζί τους την εμπειρία.  

Η Στέλλα θυμήθηκε τον Τριαντάφυλλο

Τον Τριαντάφυλλο θυμήθηκε η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση, Στέλλα καθώς ο πρώην παίκτης του Survivor και τραγουδιστής είχε χαρακτηρίσει το ριάλιτι «πανεπιστήμιο». «Μου έχει μάθει το Survivor ότι ποτέ δεν πρέπει να τα βάζεις κάτω και όταν χάνεις πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι την ήττα σου. Όπως είχε πει και ο Τριαντάφυλλος είναι ένα Πανεπιστήμιο το Survivor» σχολίασε η Στέλλα.

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Βλέπει» σχέδιο σπίλωσης του ονόματός της

Λίγο πριν φύγουν για τον τελευταίο αγώνα της εβδομάδας, η Βρισηίδα Ανδριώτου, ευχήθηκε ο Κόκκινος πάγκος να είναι πιο ήρεμος απέναντι της «διότι τελευταία ψάχνονται». Η παίκτρια πρόσθεσε πως «προσπαθούν να με βγάλουν κακιά, να μου σπιλώσουν το όνομα γιατί ξεκινάμε στο ατομικό και ξέρουν ότι έχω μείνει τέσσερις φορές από το κοινό, και ότι είμαι μια παίκτρια που αγαπάει το κοινό. Συνέχεια ψάχνονται».