Λίγες ημέρες έχουν περάσει από τη μέρα που ο Γιώργος Γαμπρίτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ παραιτήθηκε, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν φουντώσει το τελευταίο διάστημα. Ο κ. Γαμπρίτσος στο μήνυμα το οποίο απέστειλε στους συνεργάτες και εργαζόμενους της ΕΡΤ έκανε λόγο για μια απόφαση η οποία αποτελεί προσωπική του επιλογή ενώ ο ίδιος θα παραμείνει στη θέση του μέχρι να γίνει ομαλά η αντικατάσταση του.

Ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Νίνος Ελματζιόγλου, Ιωάννα Στεφανάκη και Δημήτρης Παπαδημητρίου, προκειμένου να αποχαιρετήσουν αλλά και να ευχαριστήσουν τον Γιώργο Γαμπρίτσο για την συνεργασία που είχαν μαζί του τα τελευταία χρόνια, αποφάσισαν να οργανώσουν ένα αποχαιρετιστήριο τραπέζι προς τιμήν του.  

Το τραπέζι, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast, θα γίνει απόψε σε ταβέρνα της Καισαριανής.

Ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι

ΕΡΤ

Η συνεισφορά του Γιώργου Γαμπρίτσου στην αλλαγή της εικόνας της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης τα τελευταία χρόνια ήταν καθοριστική. Εξάλλου η στροφή στη μυθοπλασία αλλά και τα νέα προγράμματα που έριξε στην τηλεοπτική αρένα η ΕΡΤ απέδωσαν καρπούς, κάτι το οποίο αποτυπώθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης. Στο τραπέζι, προκειμένου να τον τιμήσουν και να του ευχηθούν καλή σταδιοδρομία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, έχουν κληθεί όλα τα επιτελικά στελέχη της τηλεόρασης, της ραδιοφωνίας και βέβαια του ERTFLIX.

Ποιον θα βαρύνει ο λογαριασμός του τραπεζιού

Ένα από θέματα τα οποία συζητιούνται έντονα κάθε φορά που γίνεται κάτι στην ΕΡΤ, είναι «ποιος θα πληρώσει το λογαριασμό». Ποιον θα βαρύνει λοιπόν ο λογαριασμός του αποχαιρετιστήριου τραπεζιού που θα γίνει για τον Γιώργο Γαμπρίτσο; Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο λογαριασμός δεν θα επιβαρύνει τα ταμεία της ΕΡΤ, αλλά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, μηδέ εξαιρουμένου του διευθύνοντος. Η κίνηση αυτή είναι συμβολική και ένα «ευχαριστώ» στον Γιώργο Γαμπρίτσο από τα στελέχη της ΕΡΤ για την συλλογική προσπάθεια που έκαναν όλοι μαζί τα τελευταία χρόνια.