Το Survivor All Star αναμένεται να ρίξει στη μάχη της τηλεθέασης ο Ατζούν Ιλιτζαλί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες κρούσεις στους παίκτες που φιλοδοξεί να συμμετάσχουν σε αυτό. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Δευτέρας (30/05), «έχουν αρχίσει οι προσφορές στους παίκτες, έχουν αρχίσει να μαζεύουν το κοστολόγιο».

Σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου: «είναι 100% σίγουρο. Είναι γεγονός. Έχουν αρχίσει οι προσφορές στους παίκτες, έχουν αρχίσει να μαζεύουν το κοστολόγιο. Δηλαδή είσαι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, πόσα θες για να έρθεις. Τυχαίο το όνομα. Η τελευταία εξέλιξη αναφέρει ότι επειδή το κόστος θα είναι πάρα πολύ μεγάλο, ενδέχεται το Survivor να παίζει 7 μέρες την εβδομάδα».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχουν δύο παίκτες που τους πήρε η παραγωγή και τους είπε «μην πάτε σε αυτό το project γιατί θα κάνουμε το All Star. Το ένα πρόγραμμα παίζει τώρα και το άλλο θα παίζει του χρόνου παράλληλα με το Survivor».

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Το ένα είναι reality επιβίωσης, το άλλο είναι μουσικό. «Πρόκειται για τον Ηλία Μπόγδανο. Ο Acun τον θέλει», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Πολυκάρπου και πρόσθεσε: «Σε κάποιους έχουν γίνει τηλέφωνα, σε κάποιους άλλους όχι ακόμα».

Σε ότι αφορά τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον οποίο ο Ατζούν Ιλιτζαλί επιθυμεί να συμμετάσχει στο Survivor, η δημοσιογράφος τόνισε πως: «Εκεί πρέπει να ρίξουν και ένα άλλο τυράκι που ονομάζεται -ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής του Γιώργου Αγγελόπουλου, που είναι – ο Φύλακας Άγγελος. Εάν προβληθεί, θεωρώ ότι ο Γιώργος θα πει ναι. Ο Γιώργος είναι ένας παίκτης που έχει πάρα πολλά όχι».