Τη Σοφία Βογιατζάκη φιλοξένησε την Παρασκευή (6/5) στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη. Η ταλαντούχα ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή, για την επιλογή της να μην παντρευτεί και να κάνει παιδιά αλλά και τον θάνατο των γονιών της.

«Όλοι μου οι φίλοι δεν ξεχωρίζουν από την οικογένειά μου. Νιώθω τόση ασφάλεια και πληρότητα που δεν αισθάνθηκα ποτέ την ανάγκη να πω θα κάνω κάτι άλλο, καινούργιο δικό. Μου αρέσει η συντροφικότητα και το μοίρασμα με έναν άνθρωπο, αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ τον εαυτό μου ως σύζυγο με παιδιά», είπε αρχικά και μίλησε για την απώλεια των γονιών της.

«Μου λείπει που δεν ακούω τη φωνή της μαμάς μου, αλλά δε μου λείπει τίποτα άλλο γιατί είναι τόσο ισχυρή η παρουσία της και η αγάπη της. Αυτό που χαρακτήριζε τη μαμά μου ήταν πως υπήρξε για όλους τόσο αφοπλιστική η αγάπη της που δε σου άφηνε περιθώριο να μην την αγαπάς πολύ, ήταν μια ανοιχτή αγκαλιά».

«Οι γονείς μου ήταν ελεύθερα μυαλά και ωραίες προσωπικότητες. Το μόνο που έλεγαν ήταν ότι θα κάνετε αυτό που θα σας κάνει χαρούμενες και ευτυχισμένες. Ποτέ δε μου είπαν ‘πότε θα δούμε εγγόνια’», συμπλήρωσε η Σοφία Βογιατζάκη.

Η αγάπη της και η ενασχόλησή της με το θέατρο προήλθε από τη μητέρα της. «Πηγαίναμε με τη μαμά κάθε Σαββατοκύριακο στο θέατρο. Είχε πολλή αγάπη για το θέατρο».

Η αγαπημένη ηθοποιός γνωστή για το ιδιαίτερο γέλιο της και το χιούμορ της κατάφερε να κάνει την οικοδέσποινά της να ξεκαρδιστεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους.

Όταν η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την Σοφία Βογιατζάκη αν θα έκανε τώρα εκπομπή στην τηλεόραση, τα γέλια της ηθοποιού γκρέμισαν τα πλατό. Ο διάλογος τους ήταν ο εξής:

Ελένη: Τώρα θα το σκεφτόσουν;

Σοφία: Εξαρτάται. Θες να μου κάνεις πρόταση Ελένη;

Ελένη: Δεν με κομπλάρεις εμένα γιατί η πόρτα μου είναι θεάνοιχτη. Έχεις βάλει και τα κόκκινα που τα μάτια μου κάνουν έτσι και ξέρεις ότι είναι το χρώμα μου.

Λίγα λεπτά αργότερα, ξέφυγε της Ελένης η… κακή κουβέντα, την ώρα που έλεγε: «Δεν αισθάνεσαι ποτέ πιεσμένη να σου βγει ένας εκνευρισμός, κάτι, ότι ρε γαμ…ο γιατί τρέχω; Ωχ, τι είπα; Συγγνώμη»!

«Τι είπες; Δεν άκουσα. Κανείς δεν άκουσε. Ωραίο το λιλά, τέλειο», είπε η Σοφία Βογιατζάκη και έσκασαν στα γέλια.με έκανε την παρουσιάστρια να πέσει κάτω από τα γέλια, με το ιδιαίτερο γέλιο της να γεμίζει χαρά το πλατό

Η Σοφία Βογιατζάκη αναφέρθηκε ασφαλώς στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα», την αγαπημένη σειρά του MEGA.

«Λατρεύω Ρέππα – Παπαθανασίου για τον τρόπο που σκέφτονται, γράφουν και σκηνοθετούν. Έχουν αδιαμφισβήτητο ταλέντο. Είναι πολύ ευτυχισμένη στιγμή και πολύ ευλογημένη».

Για τον ρόλο της σημείωσε: «Αυτό που μου αρέσει την Κλαίρη είναι η αφέλεια στο μυαλό της που θεωρεί ότι ό,τι βλέπει στις μεξικάνικες σειρές μπορεί να το κάνει πράξη στη ζωή».

Η Σοφία Βογιατζάκη αποκάλυψε ότι θα συμμετέχει και στη θεατρική εκδοχή του έργου.