Σειρά είχε το βράδυ της Πέμπτης (5/5) ο Στέλιος Ρόκκος για να διαμορφώσει τη δική του ομάδα στο X Factor για τα live του σόου. Είχε ανοίξει τον… χορό του Chair Challenge η Μαρίζα Ρίζου, η οποία πρώτη «έκλεισε» την ομάδα της, για να πάρει τη σκυτάλη ο Μιχάλης Κουϊνέλης, που επέλεξε και αυτός το δικό του κουαρτέτο τραγουδιστών. Ο Στέλιος Ρόκκος, τώρα που ήταν το… τιμώμενο πρόσωπο της χθεςσινής βραδιάς προβληματίστηκε αρκετές φορές καθώς άλλες ερμηνείες ξεχώρισαν και τον συγκίνησαν ενώ άλλες δεν στάθηκαν στο επίπεδο των περιστάσεων.

Στο πλευρό του τραγουδιστή ήταν οι υπόλοιποι κριτές Μαρίζα Ρίζου, Μιχάλης Κουϊνέλης και Χρήστος Μάστορας, οι οποίοι προσπάθησαν με τις συμβουλές τους να τον βοηθήσουν και να τον κατευθύνουν στις τελικές του επιλογές, που θα κατοχύρωναν τις τέσσερις καρέκλες.

Μετά από πολλή σκέψη και δυσκολία η τελική τετράδα του Στέλιου Ρόκκου αποτελείται από τους εξής παίκτες: Jojo, Decho, Θάνος Λάμπρου κι η Έλενα Παναγιωτίδου.

«Επέλεξα τους καλύτερους» είπε ο κριτής, ο οποίος στο τέλος ανέβηκε στην σκηνή και αγκάλιασε την ομάδα του.

Συγκινήθηκε & συγκίνησε η Κριστιάνα Χατζοπούλου με το «Bad Romance»

Με μια διαφορετική εκδοχή του «Bad Romance» της Lady Gaga ανέβηκε στην σκηνή του Χ-Factor η Κριστιάνα Χατζοπούλου, διεκδικώντας μία από τις καρέκλες του Στέλιο Ρόκκου.

Η νεαρή παίκτρια ήταν αρκετά συγκινημένη γιατί αποτελεί ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια και το τραγουδούσε στην παιδική της ηλικία. Τώρα ήρθε η στιγμή να το ερμηνεύσει στο X Factor και λύγισε που θα είχε αυτήν την ευκαιρία. «Είναι άλλο να το τραγουδάς μικρή 10 χρονών κι άλλο εδώ σήμερα». Ο Στέλιος Ρόκκος τη συμβούλευσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και να πάρει μια ανάσα για να έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Η διαγωνιζόμενη κατάφερε να συγκινήσει και να συγκινηθεί, αλλά κέρδισε τελικά την πολυπόθητη καρέκλα;

Η Κριστιάνα πήρε την πρώτη καρέκλα για την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου.

Η Λίνα Αλατζίδου ερμηνεύει το «Παράπονο (Η Ξενιτιά) »

Ένα παραδοσιακό τραγούδι επέλεξε για να ερμηνεύσει η Λίνα Αλατζίδου στην σκηνή του X-Factor.

«Παράπονο (Η Ξενιτιά) » τραγούδησε συγκεντρώνοντας όλα τα βλέμματα πάνω της.

Έδωσε τελικά μία από τις πολυπόθητες καρέκλες για τα live του X-Factor ο Στέλιος Ρόκκος στη Λίνα Αλατζίδου;

Μετά από πολλή σκέψη η απόφαση του κριτή προβλημάτισε.

Ξέσπασε σε κλάματα με το κατσάδιασμα του Ρόκκου

Για να «πείσουν» τον Στέλιο Ρόκκο και να τους δώσει την πολυπόθητη καρέκλα στο X Factor ανέβηκαν στη σκηνή οι Οcean Dvst.

Το γκρουπ είχε τέρμα τα γκάζια με την frontwoman να δίνει πάρα πολλή ενέργεια τραγουδώντας μία παραλλαγή του Havana. Οι τέσσερις κριτές κοιτούσαν άφωνοι την εμφάνισή τους καθώς η frontwoman σάρωνε κυριολεκτικά τη σκηνή και προκαλούσε πανικό. Όμως αυτό δεν σήμαινε πως η εμφάνισή τους εντυπωσίασε καθώς ακούστηκαν αρκετά λάθη κι αστάθειες.

Ο Στέλιος Ρόκκος ήταν αρκετά αυστηρός σε όσα είπε με την καλλιτέχνιδα να ξεσπά σε δάκρυα. «Με νοιάζει πως νιώθω εγώ στην προκειμένη φάση. Όταν έρχεται ένα γκρουπ, κοιτώ όλα τα μέλη της ομάδας. Θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα είσαι αντάξια των μελών της μπάντας σου. Εμένα αυτά τα φρου φρου δεν μου λένε πολλά κι είμαι της ουσίας. Σου βάζω χέρι για να πεισμώσεις. Αυτή η έξτρα ενέργεια σου κάνει κακό.»

Τελικά το γκρουπ κατάφερε να πάρει μια αρχική καρέκλα στο X Factor, την οποία ωστόσο στη συνέχεια έχασε από τους Decho.

Καθηλωτικός ο Θάνος Λάμπρου με το «Sign of the times»

Στην σκηνή του X-Factor ανέβηκε ο Θάνος Λάμπρου ερμηνεύοντας το «Sign of the times».

Ο νεαρός διαγωνιζόμενος καθήλωσε με την ερμηνεία του αποσπώντας το χειροκρότημα τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και των συμπαικτών του.

Η απόφαση του Στέλιου Ρόκκου ήταν ξεκάθαρή στο να του δώσει μία καρέκλα, γεγονός που σήμαινε ότι κάποιος θα έπρεπε να σηκωθεί και να εγκαταλείψει για πάντα το παιχνίδι.

Ξεσήκωσαν οι Decho με το «Στης εκκλησιάς την πόρτα»

Με ένα ξεσηκωτικό τραγούδι ανέβηκαν στην σκηνή του X-Factor οι Decho.

Τραγούδησαν το «Στης εκκλησιάς την πόρτα» και ξεσήκωσαν κριτές και διαγωνιζόμενους.

Μία από τις 4 καρέκλες κατάφεραν να κερδίσουν οι Decho με την ερμηνεία τους.

Ωστόσο, για κάποιον διαγωνιζόμενο αυτό σηματοδότησε την αποχώρησή του από τον διαγωνισμό.

«Make it rain» από τον JCJO

Το «Make it rain» επέλεξε να τραγουδήσει στην σκηνή του X-Factor για μια καρέκλα ο JCJO, κατά κόσμον Γιώργος Κοτσαρίδης.

Ο διαγωνιζόμενος κατάφερε με την ερμηνεία του να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω του.

Ο διαγωνιζόμενος κατάφερε να κερδίσει τελικά μία καρέκλα, γεγονός που σήμανε ότι κάποιος από τους συμπαίκτες του έπρεπε να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Μάγεψε η Έλενα Παναγιωτίδου με το «Εμένα να ακούς»

Παρέα με την κιθάρα της τραγούδησε για μια καρέκλα η Έλενα Παναγιωτίδου.

Η διαγωνιζόμενη από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου ερμήνευσε το «Εμένα να ακούς» και μάγεψε τους κριτές.

Μετά την ερμηνεία της που συγκίνησε τους κριτές, η Έλενα Παναγιωτίδου αγωνιoύσε για το αν θα καταφέρει να κατακτήσει μία από τις πολυπόθητες καρέκλες.

Η απόφαση για τον Στέλιο Ρόκκο μόνο εύκολη δεν ήταν.

«Έκλεισε» η ομάδα του Στέλιου Ρόκκου