Μετά τη Μαρίζα Ρίζου που «έκλεισε» την ομάδα της για τα live, χθες Παρασκευή (29/4) ήταν στο X Factor η σειρά του Μιχάλη Κουϊνέλη να επιλέξει την δική του τετράδα με τη διαδικασία των «Chair challenge». Δέκα σόλο καλλιτέχνες και γκρουπ βρέθηκαν στη σκηνή το μεγαλύτερου μουσικού talent show με στόχο να κατακτήσουν μία από τις τέσσερις καρέκλες.

Οι κριτές είναι πανέτοιμοι για να κάνουν τις επιλογές τους, οι διαγωνιζόμενοι θέλουν να αποδείξουν τις ικανότητές τους και οι τηλεθεατές του X-Factor ανυπομονούν να ακούσουν εκπληκτικές φωνές.

Τα «Chair challenge» του X-Factor συνεχίζονται.

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης, λοιπόν, είχε σειρά να διαμορφώσει την ομάδα του στο X Factor κι η επιλογή των παικτών αποδείχθηκε δύσκολος γρίφος από τον ίδιο. Οι περισσότερες ερμηνείες ήταν εξαιρετικές κι ο κριτής έπρεπε να σταθεί στις λεπτομέρειες για την τελική του επιλογή.

Οι υπόλοιποι κριτές Στέλιος Ρόκκος, Μαρίζα Ρίζου και Χρήστος Μάστορας είχαν συμβουλευτικό ρόλο και προσπάθησαν να βοηθήσουν με τις παρατηρήσεις τους. Μετά από αρκετή κούραση και άγχος ο Μιχάλης Κουινέλης «έκλεισε» την ομάδα του για τα live του X-Factor.

Η ομάδα του Μιχάλη που κατεβαίνει στον τελικό του Χ-Factor θα απαρτίζεται από τον Γιάννη Ονησιφόρου, τον Μίλτο Χαρόβα, την Ιόλη Πενταρά και τους Yiname.

Πώς, όμως, από τους δέκα διαγωνιζόμενους που διάλεξε αρχικά να τον… εκπροσωπήσουν έφτασε στο δικό του κουαρτέτο;

Είναι έτοιμος ο Μιχάλης Κουινέλης για τα chair challenge;

Ο Μιχάλης ένιωθε ότι είναι σε… τιμωρία στην τοποθεσία X-Factor.

«Είναι περίεργη η φάση που είμαι εδώ μόνος μου και οι συμπαίκτες μου είναι από εκεί!», είπε ο κριτής του X-Factor, με την Μαρίζα Ρίζου να του φωνάζει πως τον αγαπάνε.

Η Ιόλη Πενταρά έβαλε φωτιά στη σκηνή με το «Dance Monkey»

Η Ιόλη Πενταρά διεκδίκησε μία θέση στην ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη στο X-Factor.

Με μία ξεσηκωτική ερμηνεία η Ιόλη έκανε τους κριτές να χορεύουν από τις θέσεις τους.

Με την αγωνία να κορυφώνεται, ο Μιχάλης Κουινέλης τελικά είπε το μεγάλο ναι.

«Δηλώνω υπερήφανος στην τοποθεσία X-Factor! Θυμάμαι στις πρώτες οντισιόν είχε κάποιες αστάθειες, φάνηκε όμως ότι το δούλεψε πάρα πολύ», είπε ο κριτής αναγνωρίζοντας την εξέλιξη της Ιόλης.

«Γλυκάθηκε» με τον Βασίλη Μήτσιο η Μαρίζα Ρίζου

O 16χρονος Βασίλης Μήτσιος τραγούδησε το «Έλα που φοβάμαι» της Νατάσας Θεοδωρίδου και φάνηκε πως ήταν αρκετά αγχωμένος, έχοντας πολλές αστάθειες. Ο Στέλιος Ρόκκος σχολίασε πως δεν θέλει να βλέπει έναν 16χρονο να κάνει φωνή 40χρονου ενώ η Μαρίζα Ρίζου έτρεξε να τον αγκαλιάσει, διακρίνοντας το άγχος του και τη συστολή του.

Οι αδυναμίες δεν κρύβονται στο πλατό του X-Factor.

«Τι γλυκό παιδί… Πάνγλυκο!», είπε η Μαρίζα Ρίζου για τον Βασίλη Μήτσιο, με τον Χρήστο Μάστορα να την προτρέπει να πάει να τον αγκαλιάσει.

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης του έδωσε μία από τις καρέκλες.

Συγκίνησε με το «Another Love» ο Μίλτος Χαρόβας

Τα έδωσε όλα στην σκηνή ο Μίλτος Χαρόβας.

Ο νεαρός παίκτης, αν και πίστεψε πολύ στις δυνατότητές του κι είχε πολύ γλυκιά χροιά, δεν κατάφερε να πείσει τελείως για την ερμηνεία του. Μάλιστα ήταν τόσο αγχωμένος κι ανέφερε: «Είμαι καλά αλλά να σας πω την αλήθεια κατουριέμαι και λίγο» με τους συμπαίκτες του να ξεσπούν σε γέλια. Ο Μιχάλης Κουϊνέλης του απάντησε: «Θες να πας; Δεν κατουριέσαι, είναι από το άγχος. Να το ξέρεις αυτό».

Τελικά ο Μίλτος έπεισε τον Μιχάλη Κουϊνέλη και πήρε μία καρέκλα από τον συμπαίκτη του Νίκο.

Ένα εκρηκτικό πάντρεμα τραγουδιών από τους Yiname

Οι Yiname πάντρεψαν τα τραγούδια «Εν Λευκώ» και «Τέτοια νύχτα μη ρωτήσεις».

Η μίξη των δύο τραγουδιών ήταν εκρηκτική, με το συγκρότημα να ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Μεγάλο ήταν το δίλημμα για τον Μιχάλη Κουινέλη.

«Είναι ένας σπουδαίος τραγουδιστής, αλλά νιώθω ότι για να ολοκληρωθεί θέλει περισσότερη δουλειά. Ξέρω ότι θα βρει το δρόμο του. Από μόνος του γνωρίζει πόσο καλός είναι», είπε ο Μιχάλης Κουινέλης για τον Βασίλη, του οποίου την καρέκλα πήραν οι Yiname, ο Θανάσης και ο Κωστής δηλαδή.

Μάγεψε με το «Dancing on my own» ο Γιάννης Ονησιφόρου

Ο παίκτης μάγεψε τους κριτές με μία μπαλάντα.

Αν και ο Μιχάλης Κουινέλης βρισκόταν σε δίλημα, οι εκφράσεις της Μαρίζας Ρίζου και του Στέλιου Ρόκκου τα είπαν όλα.

Ο Μιχάλης Κουινέλης τον χαρακτήρισε ένα σπουδαίο τραγουδιστή και ανυπομονεί είπε για τα επόμενά του βήματα.

«Δεν ξέρω τι θα ακούσουμε Παναγία μου παρακάτω, γιατί με τον Γιάννη θα πάμε παρακάτω», είπε ο κριτής και του έδωσε την καρέκλα της Ηλέκτρας.

«Αφού το ήξερα ρε φίλε!», είπε για το προαίσθημα της η Ηλέκτρα.

«Έχεις ακούσει ποτέ με τον νόμο της έλξης;», την ρώτησε η Μαρίζα Ρίζου. «Ο νόμος της έλξης λέει ότι σκεφτόμαστε το τραβάμε».

«Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον παππού μου», είπε ο παίκτης μόλις έμαθε ότι κέρδισε μία θέση στην ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, έχασε τον παππού του πριν από μία εβδομάδα και με αυτή του την ερμηνεία ήθελε να αποτυπώσει όλο του το πάθος.

«Έκλεισε» η ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη!

Μετά από διλήμματα, αλλαγές και πολλά ξεφυσήματα ο Μιχάλης Κουινέλης «σφράγισε» την τετράδα του για τα live του X-Factor.

Η ομάδα του Μιχάλη που κατεβαίνει στον τελικό του Χ-Factor θα απαρτίζεται από τον Γιάννη Ονησιφόρου, τον Μίλτο Χαρόβα, την Ιόλη Πενταρά και τους Yiname.