Λίγο πριν οι δυο ομάδες του Survivor μεταφερθούν στον στίβο μάχης για να αγωνιστούν γι το έπαθλο φαγητού, έριξαν στο τραπέζι των συζητήσεων την επικείμενη αποχώρηση. Η μεν Κόκκινη Ομάδα έκανε τις προβλέψεις της για το ποιος θα αποχωρήσει στο τέλος της βραδιάς ενώ στη Μπλε Ομάδα, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση μοιράστηκαν τα συναισθήματα τους με την κάμερα του Survivor.

Οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας έδειξαν σίγουροι πως η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το Survivor θα είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου καθώς όπως είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου και συμφωνήσαν και οι συμπαίκτες της «Έχει κουράσει, κλαίει συνέχεια».

Στην Μπλε Ομάδα, επικρατούσε ανησυχία καθώς στο τέλος της βραδιάς θα μείνει με μείον έναν παίκτη.

«Σήμερα το βράδυ, ήταν το πρώτο βράδυ που δεν κοιμήθηκα καλά στο Survivor. Σκεφτόμουν ότι μπορεί να φύγει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Δεν θέλω να φύγει με τίποτα. Από ποιον θα πιαστώ αν φύγει;» είπε στην κάμερα με δάκρυα στα μάτια η Βρισηίδα Ανδριώτου και πρόσθεσε: «Ο κόσμος θα κρίνει αν θα μείνουμε εμείς ή ο Κωνσταντίνος που δεν προσφέρει πουθενά και δημιουργεί μόνο αναμπουμπούλες».

Συγκινημένος όμως φάνηκε στις δηλώσεις του και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ο οποίος έχει δηλώσει πως είναι ένας τύπος που κλαίει εύκολα. Πιο ψύχραιμη και συνειδητοποιημένη φάνηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.