Ιδιαίτερα δύσκολος και απαιτητικός αποδείχθηκε ο αποψινός στίβος μάχης του Survivor και δεν έλειψαν και οι τραυματισμοί. Συγκεκριμένα, ενώ οι Διάσημες ήταν στον στίβο μάχης και κοντράρονταν με τις Μαχήτριες, μια άτσαλη κίνηση στην μπάλα των Κόκκινων, χτύπησε στο κεφάλι την Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία κατέρρευσε.

Αμέσως η Μυριέλλα Κουρεντή βρέθηκε στο πλευρό της και φώναξε το ιατρικό προσωπικό της παραγωγής. Η παίκτρια των Μπλε τόνισε πως τραντάχτηκε ο αυχένας της. Η γιατρός έκρινε πως η Βρισηίδα Κουρεντή έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ώστε να διαπιστωθεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός της.

Ένταση ανάμεσα στην Ασημίνα και την Σοφιάνα

Η Σοφιάνα φάνηκε ενοχλημένη με τη φίλη της Ασημίνα καθώς την επέλεξε να μπει στον στίβο μάχης με αποτέλεσμα να χάσει. Οι δυο φίλες πλέον ανήκουν σε αντίπαλες ομάδες, καθώς η Σοφιάνα είναι Μπλε και η Ασημίνα Κόκκινη. Μετά το τέλος του αγωνίσματος, η Σοφιάνα έκανε τα παράπονα της στην Ασημίνα.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου θέλησε να εξηγήσει στη φίλη της τι συνέβη και της τόνισε: «Μην ξεχνάς τι ήμασταν η μια για την άλλη» με την Σοφιάνα να απαντά: «Εγώ δεν ξεχνάω».

Στο συγκεκριμένο θέμα δόθηκε συνέχεια και μετά το τέλος του αγωνίσματος ασυλίας το οποίο κέρδισαν οι Κόκκινοι. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ξέσπασε και φωνάζοντας προς πάσα κατεύθυνση τόνισε πως η σχέση της με τη φίλη της Σοφιάνα δεν πρόκειται να καταστραφεί από φιτιλιές.

Το παράπονο της Βρισηίδας

Το παράπονο της εξέφρασε η Βρισηίδα Ανδριώτου στην κάμερα του Survivor, μόλις επέστρεψε από την κλινική. «Μόλις επέστρεψα από την κλινική. Είναι όλα καλά. Κάναμε μια ωραία αξονική. Είναι μυικό το θέμα που έχω. Πονάω λίγο. Τα παιδιά μου είπαν όλα περαστικά και με ρώτησαν πώς είμαι. Το χτύπημα μου ήταν εξαιτίας της άλλης ομάδας. Μόνο η Ασημίνα με ρώτησε από την άλλη ομάδα αν είμαι καλά. Οι υπόλοιποι δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου ενώ η Μπλε Ομάδα μου αφιέρωσε κι ένα Βρισηίδα» σχολίασε η παίκτρια.