Συγκλονίζει το τρέιλερ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» που συνεχίζει να εξερευνά την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα μέσα σε τρία χρόνια, που έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία.

Στο τρέιλερ της εκπομπής υπάρχει ένα video στο οποίο ακούγεται μαρτυρία για μία… προφητική ζωγραφιά που είχε κάνει η Τζωρτζίνα πριν χάσει και αυτή την ζωή της. Το κοριτσάκι, όπως ακούγεται στο τρέιλερ, είχε σχεδιάσει τρία αγγελάκια.

Στο μεταξύ, προσπαθώντας να λύσουν το κουβάρι της υπόθεσης οι ειδικοί αναλύουν κάθε στοιχείο το οποίο μπορεί να δώσει απαντήσεις ενώ στο «κάδρο» για τις νεκρές Μαλένα και η Ίριδα μπαίνει ως αιτία θανάτου η ασφυξία.

«Υπάρχουν ευρήματα τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο περιστατικό (την Μαλένα και την Ίριδα) τα οποία οδηγούν στο να διευρυνθεί η πιθανότητα ενός ασφυκτικού θανάτου» τονίζει μιλώντας στο Newsbeast ο Γρηγόρης Λέων.

«Στην τρίτη περίπτωση, την Τζωρτζίνα δεν έχουμε ακόμη αποτελέσματα ώστε να μπορούμε να δούμε εάν υπάρχει κοινό χαρακτηριστικό με τους άλλους δύο θανάτους» διευκρινίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας.