Άλλη μια μέρα ξεκίνησε στη Φάρμα και ο Κουτσαβάκης ήταν αποφασισμένος να αλλάξει τις ισορροπίες στο σπίτι. Ο αρχηγός της εβδομάδας πήρε στα χέρια του τα σχέδια για την αποστολή που τους ανέθεσε ο επιστάτης, Βασίλης όμως, από την αρχή ο Κουτσαβάκης ξεκαθάρισε πως είναι αποφασισμένος, η αποστολή να αποτύχει.

Ο λόγος που ο Κουτσαβάκης επιθυμεί να αποτύχει η αποστολή είναι για να φτάσει τους συμπαίκτες τους στα όριά τους ώστε να γίνει η διαβίωση τους… reality. Ο Βασίλης του τόνισε, πως αυτός είναι ο αρχηγός, αυτός αποφασίζει και αναλαμβάνει και το κόστος των αποφάσεων του.

Στην συνέχεια, ο Κουτσαβάκης ενημέρωσε τους συμπαίκτες του πως δεν έχει τα σχέδια της αποστολής γιατί τα… έκαψε. Αν και αρχικά νόμιζαν ότι τους έκανε πλάκα στην συνέχεια κατάλαβαν πως όντως το εννοεί και η κατάσταση άρχισε να εκτροχιάζεται. Βέβαια ο Κουτσαβάκης, δεν έκαψε τα σχέδια αλλά τα έκρυψε.

Οι παίκτες τα έβαλαν με τον Κουτσαβάκη για την απόφαση του να κάψει τα σχέδια και να τους οδηγήσει στην αποτυχία της αποστολής και του ζήτησαν να παραιτηθεί από την αρχηγεία και να φύγει από το παιχνίδι.

Μάλιστα, η Σάσα Μπάστα βγήκε εκτός ορίων και όρμησε στον Κουτσαβάκη. Ψυχραιμότεροι συμπαίκτες τους, μπήκαν στη μέση ώστε η τραγουδίστρια να απομακρυνθεί από το σημείο και να ηρεμήσει. «Με το φαγητό μου δεν παίζει κανείς! Τσου…κι» φώναζε συνέχεια η Σάσα Μπάστα.