Για «δήθεν χρηματικές συναλλαγές της με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη» κάνει λόγο ο ΣΚΑΪ στην ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγη ώρα. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει πως: «Με έκπληξη παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες να έρχονται στο φως της δημοσιότητας και να αναπαράγονται, διαδικτυακά, fake news σχετικά με την εταιρεία ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ (τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ) και δήθεν χρηματικές συναλλαγές της με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη».

Στην συνέχεια αναφέρεται ότι: «Η αλήθεια είναι ότι η εταιρεία μας ουδέποτε κατέθεσε χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό του κ. Γεωργιάδη. Το όποιο έμβασμα αναφέρεται στην εισαγγελική διάταξη για την υπόθεση NOVARTIS, αφορά σε αμοιβή της κ. Ευγενίας Μανωλίδου για τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του τηλεοπτικού προγράμματος “Junior Music Stars”, το οποίο μεταδόθηκε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ την τηλεοπτική περίοδο 2016-2017. Η εν λόγω αμοιβή καταβλήθηκε νόμιμα σε προσωπικό της τραπεζικό λογαριασμό, του οποίου είναι η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ».

Τέλος, η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ αναφέρει πως: «Ενορχηστρωτές των ψευδών και άκρως συκοφαντικών αναρτήσεων είναι γνωστοί “δημοσιογράφοι” που, κατ’ επάγγελμα, παραπλανούν την κοινή γνώμη, πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα. Αναμένουμε επιτέλους η Δικαιοσύνη να ασχοληθεί σοβαρά με τέτοιου είδους φαινόμενα “δημοσιογραφικής αλητείας”».

Άδωνης Γεωργιάδης

Υπενθυμίζεται πως ο Άδωνις Γεωργιάδης, από το βήμα της Βουλής κατέθεσε την σελίδα που τον κατηγορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι έλειπε από την πράξη αρχειοθέτησης προς το πρόσωπό του για την υπόθεση Novartis.

«Δεν λείπε καμία σελίδα, έλλειπε μισή γραμμή και αυτό έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση» είπε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε λίγη ώρα μετά: «Είπατε ότι κάνατε προκαταρκτική και τα στείλατε στη Δικαιοσύνη η οποία όμως απεφάνθη! Τι άλλο θέλετε από μένα κ. Δρίτσα; Πείτε μου που να πάω να το κάνω! Πρώτο θέμα στην «Αυγή» είναι ότι βρήκαμε λεφτά στους λογαριασμούς Γεωργιάδη από τον ΣΚΑΪ! Δεν ξέρετε ότι η σύζυγός μου δούλευε εκεί; Δεν ξέρετε ότι δούλευε εκεί και παρουσίαζε εκπομπή; Τσάμπα δούλευε; Και αυτό είναι πρώτο θέμα στην Αυγή! Είναι ηθικό αυτό που κάνετε σήμερα; Τι άλλο θέλετε από μένα; Είναι η τελευταία φορά που ανέχομαι να με ρωτήσει κάποιος από τον ΣΥΡΙΖΑ για το ποινικό μέρος της Novartis!».