Τη σελίδα που τον κατηγορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι έλειπε από την πράξη αρχειοθέτησης προς το πρόσωπό του για την υπόθεση Novartis κατέθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή και με απελπισμένο ύφος αναρωτήθηκε απευθυνόμενος στα έδρανα της αντιπολίτευσης: «Ως που θα φτάσει η ανθρωποφαγία σας εναντίον μου; Aυτό πλέον είναι εχθροπάθεια, μίσος και εξόντωση. Σας κατέθεσα στην πράξη αρχειοθέτησης. Υπήρχε κάποιος νόμιμος τρόπος να τη πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ; Όχι! Σας την κατέθεσα εγώ. Απλώς καταθέτοντας το μεταξύ της προτελευταίας και τελευταίας σελίδας κείμενο, υπάρχει μια μικρή γραμμή λόγω του σκαναρίσματος! Δεν λείπε καμία σελίδα, έλλειπε μισή γραμμή και αυτό έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση».

Εξήγησε δε, πως η παράγραφος που έλλειπε αφορούσε στην εξής φράση: «οι υπάρχουσες ενδείξεις δεν είναι επαρκείς για την κίνηση ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην υπουργού Σπ. Α. Γεωργιάδη». Πρόσθεσε δε, πως «τα πάντα είναι ελεγμένα ήδη από τις δηλώσεις των πόθεν έσχες μου. Οι εταιρίες που έχουν κάνει κάποια εκατομμύρια τζίρο. εμείς δεν πληρωνόμαστε από τις εταιρίες μας; Τα έχω δηλώσει; Βεβαίως! Το ξέρει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι τα έχω δηλώσει; Μα επί ΣΥΡΙΖΑ έλεγξε το πόθεν έσχες η κ. Τασίας Χριστοδουλοπούλου. Τις καταθέσεις μου τις έχω ξαναδώσει στη Βουλή. Δεν θυμάστε κ. Δρίτσα, είπε απευθυνόμενος στον βουλευτή της μείζονος αντιπολίτευσης, την Εξεταστική για την υγεία; Την πρώτη μέρα που πήγα είχα τυπώσει τις καταθέσεις των λογαριασμών μου και τις κατέθεσα στην Επιτροπή. Βγαίνει χθες η πράξη αρχειοθέτηση και το κόμμα σας βγάζει ανακοίνωση που την αμφισβητεί. Ότι είμαι συνένοχος με εισαγγελικούς λειτουργούς. Ανθρώπινα σας το λέω θα σταματήσετε».

Ο υπουργός Ανάπτυξης κατέθεσε καθαρή και την τελευταία σελίδα της πράξης αρχειοθέτησης προς το πρόσωπό του για την υπόθεση Novartis

Και συνέχισε: «Είπατε ότι κάνατε προκαταρκτική και τα στείλατε στη Δικαιοσύνη η οποία όμως απεφάνθη! Τι άλλο θέλετε από μένα κ. Δρίτσα; Πείτε μου που να πάω να το κάνω! Πρώτο θέμα στην «Αυγή» είναι ότι βρήκαμε λεφτά στους λογαριασμούς Γεωργιάδη από τον ΣΚΑΪ! Δεν ξέρετε ότι η σύζυγός μου δούλευε εκεί; Δεν ξέρετε ότι δούλευε εκεί και παρουσίαζε εκπομπή; Τσάμπα δούλευε; Και αυτό είναι πρώτο θέμα στην Αυγή! Είναι ηθικό αυτό που κάνετε σήμερα; Τι άλλο θέλετε από μένα; Είναι η τελευταία φορά που ανέχομαι να με ρωτήσει κάποιος από τον ΣΥΡΙΖΑ για το ποινικό μέρος της Novartis! Ως προς το ποινικό σκέλος η Δικαιοσύνη απεφάνθη. Παρακαλώ τον κ. Τσίπρα να σταματήσει. Σε όποιον μιλάει θα καταθέτω αγωγή. Θα πηγαίνει να πληρώνει! Να τελειώσει η πλάκα μέχρι εδώ. Επικαλούμαι τα αισθήματα κάθε δημοκρατικού πολίτη, τί θα έκανε στη θέση μου που εξακολουθώ να δέχομαι τη λάσπη εναντίον μου; Υπάρχουν στιγμές στη πολιτική που είμαστε και άνθρωποι δεν είμαστε ρομπότ και μηχανές! Έβαλε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας, όλη την υπόγα του Διαδικτύου να με παρουσιάσει ένοχο και δεν ντρέπεται».

Ο υπουργός Ανάπτυξης κατέθεσε καθαρή και την τελευταία σελίδα της πράξης αρχειοθέτησης προς το πρόσωπό του για την υπόθεση Novartis

Νωρίτερα, ο υπουργός είχε αναρτήσει στο Twitter τη σελίδα που τον είχε κατηγορήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι έλειπε από την πράξη αρχειοθέτησης προς το πρόσωπό του για την υπόθεση Novartis, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Το μίσος του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον μου έχει λάβει χαρακτήρα εχθροπάθειας, έφτασαν στο σημείο να με κατηγορήσουν (όλοι τους) ότι χθες στην Βουλή απέκρυψα μία σελίδα από την Αρχειοθέτηση μου διότι μεταξύ της προτελευταίας και τελευταίας σελιδος είχε φαγωθεί μία γραμμή! Ιδού 3η φωτό»: