Ο πρώτος μήνας του χρόνου έκλεισε με πρωτιά για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha. Τον Ιανουάριο το Alpha News τερμάτισε πρώτο στον πίνακα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 12,8%, (Δευτέρα έως και Κυριακή, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης), επιβεβαιώνοντας ότι η πολυθεματική, γρήγορη και άμεση πληροφόρηση που προσφέρει, με τα εξελιγμένα γραφήματα και γραφικά στοιχεία, το έχουν αναγάγει στο δημοφιλέστερο δελτίο ειδήσεων, το οποίο βρίσκεται μπροστά από τον ανταγωνισμό σε όλους τους τομείς.

Με αξιοπιστία εγκυρότητα και ετοιμότητα οι ειδήσεις του Alpha κατέγραψαν την πρόσφατη κακοκαιρία και τις συνέπειες της. Με αντικειμενικότητα, το δελτίο ειδήσεων ανέδειξε τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας και έφερε στο προσκήνιο όλα τα ζητήματα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη.

Καθημερινά στις 18:50, το Alpha News, παρουσιάζει πρώτο τις εξελίξεις, ακολουθώντας λεπτό προς λεπτό τα γεγονότα, προσφέροντας πλούσια θεματολογία, εκτενή ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις, ενδιαφέρουσες αναλύσεις και συνεντεύξεις.

Καινοτόμο, διαδραστικό, και αντικειμενικό, το Alpha News έρχεται κοντά στον τηλεθεατή που θέλει να μαθαίνει πρώτος τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο. Είναι το δελτίο που εμπιστεύεται το κοινό για ειδήσεις, όπως είναι.