Συζήτηση για τη μαύρη πέτρα της Φάρμας είχε ο Κουτσαβάκης με τον Νέόφυτο και για το πού θα καταλήξει αυτή τελικά. Εξάλλου είναι ένα από τα σημαντικά θέματα της Φάρμας, καθώς όποιος παίκτης της Φάρμας παίρνει τη μαύρη πέτρα, γίνεται μονομάχος και βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να μονομαχεί για την παραμονή του στο παιχνίδι.

Ο Κουτσαβάκης, μετά το τέλος της συζήτησης με τον συμπαίκτη του, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Φάρμας και τόνισε πως δεν ανησυχεί αν ο Νεόφυτος θα του δώσει τη μαύρη πέτρα γιατί είναι φίλοι και πως δεν φοβάται να βγει Μονομάχος.

Όμως στην συνέχεια αποκάλυψε πως έχει γράψει και τραγούδι το οποίο όμως δεν το λέει ακόμα στους συμπαίκτες αφού έχει λόγο.

«Έχω βγάλει στίχους και μελωδία για τη Φάρμα. Θεωρώ πως είναι πολύ καλό και θα ταυτιστούν όλοι οι συμπαίκτες που έχουν περάσει από δω και περιμένω… Δεν θα τους το πω τώρα. Θα τους το δώσω μια μέρα που θα είμαι υποψήφιος προς αποχώρηση, κάπως έτσι το φαντάζομαι. Μόλις νιώσω ότι με διώχνουν θα τους πω “μάγκες να δείτε τι χάνετε. Καθίστε εδώ πέρα και δουλέψτε σαν σκλάβοι. Χάνετε το πνεύμα, τη διασκέδαση, τη ψυχαγωγία και την ευτυχία. Μην εστιάζετε στο πώς θα περάσει η εβδομάδα και θα κάτσετε λίγο παραπάνω”» τόνισε ο Κουτσαβάκης στην κάμερα της Φάρμας.