Τη μαύρη πέτρα της Φάρμας είχε στα χέρια του ο Μάνος Πανταζής και ο Σάκης Τανιμανίδης ζήτησε από τον παίκτη να τη δώσει σε κάποιον από τους συμπαίκτες του ώστε να βγει με αυτόν τον τρόπο ο πρώτος μονομάχος.

Δίπλα από τον Μάνο Πανταζή καθόταν η Μαρία Παπαγεωργίου στην οποία και έδωσε την πέτρα ο παίκτης.

«Το περίμενα και τη δέχομαι με χαρά» σχολίασε η Μαρία.

«Δεν τίθεται θέμα προσφοράς και από τα τέσσερα παιδιά που έμειναν να δώσω την πέτρα. Το μόνο που μπορώ να βρω, είναι ότι με την Μαρία σε σχέση με τα άλλα παιδιά, δεν έχουμε έρθει τόσο κοντά» σχολίασε ο Μάνος Πανταζής.

Έξαλλη η Σάσα Μπάστα με την Αθανασία Τσουμελέκα

 Ο Σάκης Τανιμανίδης στην συνέχεια της διαδικασίας ζήτησε από την Σάσα Μπάστα, η οποία επέστρεψε στη Φάρμα να μιλήσει για τις εκκρεμότητες που έχει αφήσει στο παιχνίδι.

«Δεν θέλω να με διακόψει κανένας. Με έπιασαν πολλά άτομα και μου το μετέφεραν πως όταν εγώ έφυγα από το σπίτι, είχα πάρει αγάπη. Γυρνάω στο σπίτι ότι έχει γίνει συζήτηση πως η κυρία Τσουμελέκα με απωθούσε και δεν με ήθελε για φίλη και δεν μπορούσε να μου το δείξει. Εμένα αν δεν μου κάνεις εδώ μέσα δεν μου κάνεις και έξω, προφανώς. Δεν θέλω να ασχοληθούμε άλλο. Γιατί δεν τα είπε μπροστά μου; Ημέρα μονομαχίας επειδή το θυμάμαι πάρα πολύ καλά. Θέλω να κάνεις Σάκη Τανιμανίδη την εικόνα, που μου έχει πιάσει τα χέρια, τα φιλάει και κλαίει με αναφιλητά. Και σου λέει πως δεν θέλω να φύγω με τίποτα και πως μέσα από τη μονομαχία θα έχω γίνει πιο δυνατή» ανέφερε αρχικά η Σάσα Μπάστα και είπε στην Αθανασία Τσουμελέκα πως προτίμησε να τα πει όλα πίσω της παρά μπροστά της γιατί δεν περίμενε ότι θα ξανά γυρνούσε στο παιχνίδι.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε η Αθανασία Τσουμελέκα για να απαντήσει στα όσα είπε η Σάσα Μπάστα και εξήγησε γιατί την είχε βγάλει μονομάχο. «Γενικά έχεις το σου είπα μου είπες. Εγώ είπα ότι ψήφισα ως αρχηγός εκείνη τη μέρα, πως είχαμε έρθει κοντά αναγκαστικώς. Έβλεπα ότι συνεχώς μιλούσες στον έναν και τον άλλον και μου μετέφερες πράγματα» ανέφερε αρχικά η Αθανασία Τσουμελέκα και πρόσθεσε πως: «Σου έδωσα τη μαύρη πέτρα και το ομολογώ ενώπιων όλων πως δεν είχα τα κότσια να σου πω τον ακριβή λόγο πως σε θεωρώ αδύναμη και πως με είχε πιέσει αφόρητα το σου είπα, μου είπες. Δεν είχα τα α…α να το πω εκείνο το βράδυ αλλά τα είχα να σου δώσω την μαύρη πέτρα. Έφυγες και ηρεμήσαμε όλοι».