Στην παρέα του Θέμη Γεωργαντά και στο «After Dark» βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (14/01) η Βέρα Μακρομαρίδου. Η τηλεοπτική Άσπα από την πετυχημένη σειρά του Alpha ο «Σασμός» πέρασε από ανάκριση στο Εξομολογητήριο, αλλά δεν πτοήθηκε και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του οικοδεσπότη της.

Τι ανέφερε χαρακτηριστικά η Βέρα Μακρομαρίδου στην ανάκρισή της.

Ανάμεσα στο θέατρο και την τηλεόραση, η ηθοποιός επιλέγει το σανίδι.

Δεν υπάρχει κάποιος συνάδελφος με τον οποίο δεν θα ήθελε να συνεργαστεί πέραν των ανθρώπων που έχουν καταδικαστεί μετά τις πρόσφατες εξελίξεις με το ελληνικό #metoo.

Καριέρα, έρωτας, οικογένεια. Έτσι έχει η ιεραρχία για την Βέρα Μακρομαρίδου στη ζωή της.

Η ηθοποιός προχώρησε σε μια ακόμη παραδοχή, πως έχει συγχωρήσει απιστία συντρόφου της και όχι μόνο μία φορά… αλλά δεν της βγήκε σε καλό!

Για τον έρωτα αποκάλυψε πως έγινε και… ντετέκτιβ αφού έφτασε να ψάχνει μέχρι και τα σκουπίδια.

«Έχω ψάξει τηλέφωνο, έχω κοιτάξει τηλέφωνο, έχω παρακολουθήσει. Έχω χτυπήσει κουδούνια πολύ νωρίς, έχω πάρει τσαλακωμένο χαρτάκι από τα σκουπίδια για να δω τι λέει και ακριβώς επειδή βαρέθηκα να τα κάνω όλα αυτά σταμάτησα» δήλωσε χαρακτηριστικά για τη μεγαλύτερη… κατινιά που έχει κάνει στη ζωή της.

Αν είχε την δυνατότητα και της δινόταν να μεταμορφωθεί σε άνδρα για 24 ώρες, θα έκανε την ανάγκη της όρθια, τόνισε με απόλυτη ειλικρίνεια.

Στο ερώτημα ποιον θεωρεί τον πιο σέξι Έλληνα άνδρα αυτή τη στιγμή; «Τον είδα σε εσάς και μου άρεσε ο Μάριος Καπότσης (σ.σ. Ο Μάριος Καπότσης είναι Έλληνας επαγγελματίας διεθνής υδατοσφαιριστής, αργυρός ολυμπιονίκης και σύντροφος της Κόνυ Μεταξά, κόρης του Λευτέρη Πανταζή) είπε, αλλά έδωσε και δεύτερο όνομα αυτό του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Μετράει το μέγεθος δήλωσε γελώντας. Ενώ η δική της ένοχη απόλαυση είναι το φαγητό και τα γλυκά.

Τη μύτη της και το ύψος της τώρα θα άλλαζε με πλαστική αισθητική επέμβαση. Όσο για το αν έχει δοκιμάσει role play στο σεξ απάντησε πως κάπως πρέπει να αξιοποιήσει και τις στολές της από την εποχή που ξεκίνησε entertainer σε παιδικά πάρτι!