Το «Dancing With The Stars» επέστρεψε απόψε Παρασκευή 14 Ιανουαρίου στο Star, με την υπόσχεση υπόσχεται να δώσει λάμψη και πολύ χορό στην βραδιά μας.

Η Βίκυ Καγιά έβαλε «φωτιά» στο stage με το μίνι και super stylish φόρεμά της.

Το πρώτο δε, ζευγάρι που διαγωνίστηκε η Βασιλική Μιλλούση κι ο Μαξίμ Στάντνικ άφησαν ένα μουσικό αεράκι, αυτό της Ελένη Φουρέιρα να τους παρασύρει κι έχοντας καλοκαιρινή διάθεση χόρεψαν μια απίστευτη samba.

Ακολούθησε στο παρκέ ένας αγαπημένος στους τηλεθεατές παίκτης. Κέρδισε το MasterChef 4, αλλά και τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού.

Μετά τις κουζίνες ο αγαπημένος σεφ ήταν αποφασισμένος να κερδίσει τις εντυπώσεις και στο χορευτικό παρκέ.

Στο 12ο live ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η Μαρία Καμμενίδη χόρεψαν tango, κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού δείπνου, με πολλές… κακές συνήθειες, αγγλιστί Bad Habits.

Δυστυχώς, όμως, δεν άκουσαν τα λόγια που περίμεναν κι έτσι η χορεύτρια, η παρτενέρ του, Μαρία ζήτησε να μάθει τι είναι αυτό που τους λείπει για να δώσουν το άριστα στον μαθητή της.

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου εξήγησε ότι υπάρχουν τεχνικές αστοχίες, αλλά η χορεύτρια επέμεινε στο ερώτημά της.

Με τη σειρά του ο Στέφανος Δημουλάς συμφώνησε με τα όσα είπε η προλαλήσασα κριτής και προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα. «Πες ευχαριστούμε, έχω βαλεριάνα πάνω» αστειεύτηκε ο αγαπημένος σεφ με την ντάμα του.

Τα ίδια άκουσε το ζευγάρι από την Έλενα Λιζάρδου ενώ ο Jason Ροδίτης αφού τους τραγούδησε το «Έλα στον παππού» τούς συνεχάρη για τη ζωντάνια τους παρότι είχε κι αυτός ενστάσεις για τις τεχνικές αστοχίες του act.

Η salsa της Χριστίνας Βραχάλη που… έβαλε φωτιά στο παρκέ!

Εκτός από το ταλέντο της στην αθλητική δημοσιογραφία, φαίνεται ότι η Χριστίνα Βραχάλη το «έχει» πολύ και με τον χορό.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η κριτική επιτροπή έχει εκθειάσει τις χορογραφίες της όμορφης δημοσιογράφου με τον καβαλιέρο της Αργύρη Αργυρόπουλο, χαρακτηρίζοντάς την ως ένα από τα φαβορί του μεγάλου τελικού.

Στο live της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου, η Χριστίνα κι ο Αργύρης μετέτρεψαν τη σκηνή του Dancing with the Stars σε ρετρό διαμέρισμα, όπου ένα ζευγάρι δίνει μάχη για τον έρωτά του χορεύοντας salsa.

Τα σχόλια που άκουσαν; Και πάλι τα καλύτερα!