Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η Αθηνά Οικονομάκου απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Η ηθοποιός η οποία μεταξύ άλλων δραστηριοποιείται και στο χώρο των αξεσουάρ και του ενδύματος, μίλησε για το brand που διατηρεί και ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να μάθει περισσότερα για τις οικονομικές απολαβές της.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής του Ant1 την ρώτησε αν οι απολαβές της από τις επιχειρήσεις της είναι μεγαλύτερες από αυτές ως ηθοποιός και η Αθηνά Οικονομάκου ήρθε σε αμηχανία.

Αρχικά η ηθοποιός είπε: «Είναι δύσκολο πολύ. Θέλει να είσαι από πάνω στις επιχειρήσεις, να ασχολείσαι πολύ. Τρώει πολύ χρόνο και θέλει πολύ ενέργεια, είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις» και στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα απάντησε: «Εξαρτάται. Δεν μπορώ να τα υπολογίσω αλλά δεν είναι και έτσι ακριβώς γιατί το να έχεις followers δεν σημαίνει ότι θα δώσει ο άλλος αρκετά χρήματα».

Το brand της Αθηνάς Οικονομάκου

Μιλώντας για το brand που έχει μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη, η Αθηνά Οικονομάκου είπε πως: «Δεν έχουμε ένα brand με πολύ φθηνό προϊόν ή χαμηλές τιμές. Είναι ένα brand με τιμές για έναν άνθρωπο που οικονομικά παίρνει όχι ένα βασικό μισθό, οπότε ο άλλος επενδύει στο ρούχο. Στα ρούχα ή στο κόσμημα, δεν το παίρνει για πλάκα ή αψήφιστα. Ούτε οι πολύ μικρές ηλικίες που είναι το μεγαλύτερο κοινό εμένα και της Μαίρης ίσως. Οπότε ο άλλος θα επενδύσει, πρέπει να αποδείξεις πράγματα, πρέπει να του αρέσει το ρούχο, να είναι ποιοτικό, να έχει ένα σύνολο πραγμάτων».