Οι Απαράδεκτοι, η θρυλική σειρά του Mega επέστρεψαν και μάλιστα χωρίς «ψαλίδι» στις σκηνές του Πέτρου Φιλιππίδη και του Παύλου Χαϊκάλη. Η Δήμητρα, ο Σπύρος, ο Γιάννης, ο Βλάσσης, η Ρένια και ο Βασίλης, η παρέα που δημιούργησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, δίνουν ξανά ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο τους λάτρεψε από την πρώτη στιγμή που βγήκαν στον αέρα, στις 18 Σεπτεμβρίου 1991.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε τον Σπύρο Παπαδόπουλο και του ζήτησε το δικό του σχόλιο για την απόφαση του Mega να μην «κόψει» τις σκηνές που δείχνουν τον προφυλακισμένο Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και του Παύλου Χαϊκάλη.

«Γιατί να κοπούν; Δεν τα έκοψε το ΕΣΡ. Ήταν μια απόφαση κάποιων ανθρώπων, καναλαρχών, ιδιωτική απόφαση, δεν ήταν κάτι συντεταγμένο, κάποιος νόμος του κράτους. Το Μega λοιπόν προφανώς έψαξε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα νομικό και αποφάσισε να το παίξει. Πού είναι το πρόβλημα;» αναρωτήθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Αν κάποιοι δεν θέλουν να το βλέπουν μπορούν να αλλάξουν κανάλι»

Με την άποψη του Σπύρου Παπαδόπουλου είναι σύμφωνος και ο Σπύρος Μπιμπίλας. «Συμφωνώ απολύτως με τον Σπύρο Παπαδόπουλο αν και πολλοί συνάδελφοι μου διαφωνούν. Το προϊόν το παραχθέν από τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη δεν είναι μόνο προϊόν δικό του, είναι και των υπολοίπων συντελεστών. Αν κάποιοι δεν θέλουν να το βλέπουν μπορούν να αλλάξουν κανάλι» είπε στον «αέρα» της εκπομπής του Alpha.