Η Βάσω Λασκαράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 και μίλησε για το «κόλλημα» της με τα αρώματα που αποτελούν και τη νέα ενασχόλησή της, αλλά για πολλά άλλα συμπεριλαμβανομένης και της ανάρτησης της με τη σκυλίτσα της που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

«Ξεκίνησα να ασχολούμαι με τα αρώματα μέσα στην καραντίνα. Υπήρξε μεγάλη ταλαιπωρία για να γίνει όλο αυτό. Ήταν δική μου ιδέα, έχω ένα κόλλημα με τα αρώματα και αναγνωρίζω τους ανθρώπους από τις μυρωδιές. Κάπως έτσι ξεκίνησε, πριν 2,5 χρόνια», δήλωσε η Βάσω Λασκαράκη την Τετάρτη (5/1).

Έπειτα αναφέρθηκε στο φόβο που της προκάλεσε ο κορονοϊός όταν επέστρεψε σε σετ για γυρίσματα. «Όταν ήρθε ο κορονοϊός, δυσκολεύτηκα στα γυρίσματα. Όταν διακόψαμε και ξαναπήγα, ζορίστηκα με όλο αυτό. Φοβήθηκα. Μετά συζήτησα με φίλους, που ήταν δάσκαλοί μου και μου είπαν ότι θα είναι πολύ δύσκολη η επόμενη χρονιά. Τον Ιούλιο αποφάσισα να μείνω εκτός, ήθελα να είμαι δίπλα στο παιδί μου. Είχα προτάσεις και για τηλεόραση και για εκπομπές», υποστήριξε.

Συνεχίζοντας πάνω στο τελευταίο κομμάτι, δηλαδή της πιθανότητας να παρουσιάσει τηλεοπτική εκπομπή, είπε: «Όταν έφτασα τόσο κοντά, αναρωτήθηκα πώς το κάνετε αυτό κάθε μέρα. Έφτασα πολύ κοντά, αλλά δεν ξέρω αν μου ταιριάζει. Νομίζω πως κρύβεσαι πίσω από ένα σενάριο κι ένα ρόλο και σε περιμένουν όλοι στη γωνία. Δεν είσαι ο εαυτός σου. Εσείς εκτίθεστε κάθε μέρα, θα κρίνουν τι θα πεις, τι θα σχολιάσεις, πως θα σταθείς. Μερικά πράγματα δεν είναι για να λέγονται στην τηλεόραση. Κι επειδή έχουμε φτάσει σε μία δύσκολη εποχή κι είμαστε πιεσμένοι, ο ένας περιμένει τον άλλο στη γωνία. Δεν ξέρω τι έχουμε πάθει. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα».

Έκλεισε μιλώντας για την ανάρτηση που έκανε και προκάλεσε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Δε θεώρησα ότι έκανα κάτι κακό. Φυσικά, αναγνωρίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με τα αδέσποτα, από την άλλη είναι μία άλλη ιστορία το δικό μου σκυλί. Δεν έκανα εμπόριο σκυλιών, ούτε τίποτα, το σκυλί είναι δικό μου, έτυχε η εγκυμοσύνη και από εκεί και πέρα, τα πράγματα λύθηκαν παρασκηνιακά. Δεν είναι για να λέγονται όλα δημόσια. Δεν μπορείς να βγαίνεις να κάνεις λαϊκό δικαστήριο, δεν υπάρχει λόγος».