Ιδιαίτερα ενεργή στα social media, η Βάσω Λασκαράκη μοιράζεται μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές της καθημερινότητας της. Μια φωτογραφία όμως που δημοσίευσε προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων.

Η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία απεικονίζεται η ίδια να κρατά αγκαλιά δυο πανέμορφα νεογέννητα κουταβάκια. Η ανάρτησή της αυτή δέχθηκε αρνητικά σχόλια από διαδικτυακούς της φίλους οι οποίοι κατέκριναν το γεγονός ότι το σκυλάκι της ηθοποιού γέννησε και δεν ήταν στειρωμένο και της τόνιζαν πως υπάρχουν τόσα αδέσποτα που ψάχνουν ένα φιλόξενο σπιτάκι.

Η απάντηση του Λευτέρη Σουλτάτου

Ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη, Λευτέρης Σουλτάτος βλέποντας τον καταιγισμό των αρνητικών σχολίων που δέχθηκε η ηθοποιός, προχώρησε σε μια σειρά instastories με τα οποία απαντά στους επικριτές της και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

«Καλησπέρα σε όλους τους φιλόζωους. Αν και δεν συνηθίζω να δίνω εξηγήσεις επειδή τα έχω καλά με τη συνείδησή μου με λύπη μου είδα την επίθεση που έγινε στη γυναίκα μου σε μία φωτογραφία που ανέβασε τα κουτάβια μας. Αν θέλετε λοιπόν κάποιον να πυροβολήσετε φιλόζωοι αλλά ορισμένοι μισητές των ανθρώπων τότε ελάτε στο δικό μου προφίλ γιατί το σκυλί είναι δικό μου και έχω την πλήρη ευθύνη του. Άρα εμένα να βρίσετε, εμένα να απειλήσετε εμένα να καταγγείλετε.

Και όλα αυτά γιατί δεν στείρωσα ένα σκυλί που ζει σε περιφραγμένο χώρο ελεύθερο! Γιατί έτσι θέλω να ζει το κατοικίδιο μου. Ελεύθερο εντός περιφραγμένης οικίας μας! Εδώ και 25 χρόνια που έχω σκυλιά έτσι ζουν και έτσι θα ζουν όσες καταγγελίες και να μου κάνετε! Όχι δεν το στείρωσα όπως δεν έχω κάνει και στο παρελθόν γιατί ποτέ δεν χρειάστηκε, ποτέ δεν είχα εγκυμοσύνη απρόβλεπτη όπως συνέβη τώρα (ένα αδέσποτο που βρήκαμε, περιθάλψαμε και υιοθετήσαμε στην Κρήτη μετά την στείρωση που του κάναμε έχει ένα σωρό προβλήματα υγείας γιατί η στείρωση δεν είναι κάτι φυσιολογικό, είναι κόντρα στη φύση!

Τώρα βέβαια μετά από αυτή την απρόβλεπτη εγκυμοσύνη που προέκυψε επειδή το σκυλί μας η Ρόζα άνοιξε με τη βοήθεια του άλλου σκυλιού που έχουμε στην Κρήτη μια καγκελόπορτα ηλεκτρική και προέκυψε η εγκυμοσύνη με ένα αδέσποτο που υπάρχει στην περιοχή μας και που περίμενε απ’ έξω όπως είδαμε μετά από πολλές μέρες από τις κάμερες του σπιτιου μας στην Κρήτη όταν συνειδητοποιήσαμε ότι έχει μείνει έγκυος η Ρόζα. Ε ναι τώρα θα του κάνω στείρωση γιατί δεν θέλω να ξανά ταλαιπωρηθεί. Και όχι δεν θα κάνω ευθανασία όπως προτείνετε οι φιλόζωοι στα κουτάβια! Η γυναίκα μου που κατηγορείτε συμφώνησε να τα κρατήσουμε όλα από την στιγμή που φέρουμε ευθύνη που συνέβη μια απρόσμενη εγκυμοσύνη και την ευθύνη φυσικά κει έχω εγώ αλλά δεν φαντάστηκα ότι θα μπορούσαν να ανοίξουν μόνα τους μια γκαραζόπορτα. Παρ’ όλα αυτά επειδή σας “ενδιαφέρει” βρέθηκαν άνθρωποι από το οικογενειακό μας και φιλικό μας περιβάλλον που θα υιοθετήσουν κάποια από τα κουτάβια που ούτε πουλάμε φυσικά και θα τα υιοθετήσουν με όλη την νόμιμη διαδικασία δηλαδή τσιπάκι καταγραφή των στοιχείων τους κτλ την οποία διαδικασία έχει αναλάβει η κτηνίατρος μας.

Έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου αλλά δεν έχω μάθει να την κακία σας. Το τι φιλανθρωπίες κάνουμε και το πόσο βοηθάμε τις φιλοζωικές οργανώσεις ας μας κρίνει ο θεός, θα παραμείνει εντός της οικίας και της συνείδησής μας. Ευχαριστώ να είστε όλοι καλά με υγεία».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.