Την Μυριέλλα Κουρεντή είχε βάλει στο στόχαστρό του ο Βαλάντης τις τελευταίες μέρες και χάρισε στους τηλεθεατές του Survivor 5 ορισμένους από τους πιο έντονους καυγάδες που έχουν δει. Αποκορύφωμα ήταν ο καυγάς που σημειώθηκε στο επεισόδιο της Τετάρτης (05/01) στο οποίο ο Βαλάντης κατηγόρησε την Μυριέλλα Κουρεντή πως χαριεντίζεται στον Άγιο Δομίνικο ενώ έχει σχέση στην Ελλάδα.

Λίγο πριν μεταφερθούν στο συμβούλιο του νησιού όμως, ο Βαλάντης ζήτησε συγγνώμη από την συμπαίκτρια του για την συμπεριφορά του.

«Ο Βαλάντης μου ζήτησε συγγνώμη, μου είπε ότι δεν ήταν σωστό ότι μου φώναξε, δεν ήταν σωστό ότι με έβρισε. Ότι γενικά δεν ήταν σωστές οι επιθέσεις που μου έκανε. Και ότι γενικά έδειχνε μετανιωμένος» στην κάμερα του Survivor.

«Δεν είμαι κακός άνθρωπος. Απλά κάποιες φορές όταν λέω κάτι που δεν μπορεί να το καταλάβει ο άλλος αρχίζει και με πνίγει και μου βγαίνει σε φωνές. Της φώναξα λίγο παραπάνω. Το κορίτσι το πήρε στραβά. Εγώ θέλω να με συγχωρέσει όπως και εγώ θα την συγχωρέσω για ότι είπε» είπε ο Βαλάντης στην κάμερα του Survivor.

Σε συζήτηση που είχαν ο Βαλάντης με τη Μυριέλλα Κουρεντή, εκείνη του είπε πως λέει πολύ άσχημα πράγματα όταν νευριάζει και πως πρέπει να το μετριάσει ενώ εκείνος της τόνισε πως είναι φωνακλάς.

«Εννοείται πως τον συγχώρεσα. Δεν είναι άνθρωπος που κρατάω κακίες. Αποστάσεις κρατάω. Παραμένω επιφυλακτική» τόνισε η Μυριέλλα Κουρεντή στην κάμερα της παραγωγής.