Ο τελικός του GNTM 4 ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης (14/12) και η αγωνία των τριών φιναλίστ έχει χτυπήσει κόκκινο. Ο Κωνσταντίνος, η Όλγα και η Κυβέλη καλούνται να δώσουν το 100% του εαυτού τους στις high fashion φωτογραφίσεις αφού από εκεί θα κριθεί το τελικό αποτέλεσμα. Κατά τη διάρκεια της δεύτερης δοκιμασίας, οι τρεις παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν μια ανάσα από το έπαθλο και τον τίτλο καλούνται να συνεργαστούν με επαγγελματίες μοντέλα, καθώς φλερτάρουν με ένα από αυτά και ποζάρουν για τον φακό του κριτή και επαγγελματία φωτογράφου Δημήτρη Σκουλού. 

Ωστόσο, οι κριτές του GNTM 4 είχαν ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη για τους φιναλίστ αφού λίγα λεπτά πριν οι παίκτες επιλέξουν με ποιους θέλουν να φωτογραφηθούν η πόρτα άνοιξε και εμφανίστηκαν η Αγάπη, ο Ντίνος και ο Στυλιανός.

Τα ουρλιαχτά και τα επιφωνήματα ενθουσιασμού από τον Κωνσταντίνο, την Όλγα και την Κυβέλη κυριάρχησαν στο σετ της φωτογράφισης.

Οι φιναλίστ αποφάσισαν με ποιους ήθελαν να φωτογραφηθούν και ανακοίνωσαν τις αποφάσεις τους στους κριτές.

Η Όλγα αποφάσισε να κάνει το σετ με τον Στυλιανό, ο Κωνσταντίνος αποφάσισε να βάλει στη θέση του αντικείμενου του πόθου του τον Γιάννη όπως και η Κυβέλη κράτησε την Γιάννα.