Η καταγγελία μιας γυναίκας σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για διακίνηση υλικού με προσωπικές τους στιγμές σε ιστοσελίδες ενηλίκων έχει προκαλέσει οργή αλλά και σοκ σε φίλους του. Ο Σωτήρης Βακάρος, αδερφικός του φίλος, με τον οποίο γνωρίζονται 40 και πλέον χρόνια, μίλησε για την υπόθεση στο Star.

«Δεν είναι μόνο αδερφικός φίλος, και συνεργάτης… από το 1977 γνωριζόμαστε. Ό,τι έμαθες εσύ, έμαθα κι εγώ. Απλά εγώ ίσως είμαι διπλά οργισμένος γιατί είμαι πάντα διπλά οργισμένος με τους ανθρώπους που τους ξέρω χρόνια και κάνουν τέτοια πατάτα. Και θα πρέπει να εστιάσουμε στο κορίτσι, να μην εστιάσουμε τόσο πολύ στον Στάθη. Ο Στάθης θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, θα υποστεί τις κυρώσεις του νόμου, αλλά θα πρέπει και αυτός να διορθώσει την κατάσταση πρώτα με την κοπέλα.

Η κοπέλα είναι που μας ενδιαφέρει. Να αποκατασταθεί η τιμή της κοπέλας. Είναι αδερφός μου, ακριβώς τα ίδια θα του έλεγα. Σαν να είναι ο Στάθης εδώ τώρα του μιλάω. Θα τα κάνεις τώρα όπως είναι σωστά. Θα πρέπει να φερθείς σαν άντρας, σωστά. Γιατί αυτά που έγιναν δεν είναι και τόσο αντρικά.

Δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του. «Τι να του πω και τι να μου πει; Έκανα βλακεία; Τι να το κάνω εγώ αυτό τώρα; Τον αγαπώ, τον λατρεύω. Το ξέρει. Αλλά δεν μπορώ… Θα τιμωρηθεί κανονικά και ο πρώτος που θα τον τιμωρήσει θα είμαι εγώ κι εσύ και όλοι μας. Θα κάνουμε το σωστό», είπε ο κ. Βακάρος στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Κάνε το σωστό» είπε τέλος, απευθυνόμενος προς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.