Το λόγο που είπε «όχι» σε πρόταση ώστε να πρωταγωνιστήσει σε σειρά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν αποκάλυψε η Αθηνά Μαξίμου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» του Star Channel το πρωί της Παρασκευής (26/11). Η ηθοποιός, δέχτηκε πρόταση αλλά την αρνήθηκε γιατί όπως τόνισε θέλησε να ξεκουραστεί στο αγαπημένο της ησυχαστήριο το οποίο βρίσκεται στα Κύθηρα.

«Τηλεόραση δεν θα με δείτε. Μου είχε γίνει πρόταση  για σειρά αλλά επειδή έπρεπε να βρίσκομαι στα Κύθηρα δεν μου επέτρεψαν οι χρόνοι να βρίσκομαι εκεί. Το θεώρησα μεγαλύτερη προτεραιότητα αυτό το μικρό σπιτάκι στο αγαπημένο μας νησί» ανέφερε η Αθηνά Μαξίμου.

Σε ότι αφορά την σχέση της με τον αγαπημένο της σύζυγο, Αιμίλιο Χειλάκη, τον τηλεοπτικό «Ακύλα» των «Άγριων Μελισσών», η Αθηνά Μαξίμου είπε πως: «Είμαστε καλά μαζί γιατί είμαστε καλοί φίλοι»

Το λόγο που πατάει «γερά στα πόδια» της εξομολογήθηκε η ηθοποιός και αυτός δεν είναι άλλος από το γεγονός πως: «δεν έχω σταματήσει να εργάζομαι με τον εαυτό μου και να προσπαθώ να βρω εργαλεία για να ζω καλύτερα. Έχω βοηθηθεί με ψυχολόγο».