Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν η Τζένη Μπότση και θα εμφανιζόταν στο πλατό το μεσημέρι της Παρασκευής (26/11) όμως η κακοκαιρία που «χτύπησε» τη χώρα και τα έντονα φαινόμενα, άλλαξαν τα δεδομένα τόσο για την ηθοποιό όσο και για τους συντελεστές της εκπομπής της ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, ενώ η Τζένη Μπότση ήταν έτοιμη και βαμμένη ώστε να ξεκινήσει να κατευθύνεται προς το στούντιο της ΕΡΤ για να δώσει συνέντευξη στους Θανάση Αναγνωστόπουλο και Νάνσυ Ζαμπέτογλου, τα έντονα καιρικά φαινόμενα δεν της επέτρεψαν να φύγει από το σπίτι της στη Βαρυμπόμπη.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής «Στούντιο 4» επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τη Τζένη Μπότση η οποία εξήγησε τι συνέβη.

«Ήμουν έτοιμη να έρθω, φτιαγμένη, όλα έτοιμα και ξαφνικά κόβεται το ρεύμα! Δεν μπορώ να βγω από το σπίτι, φωνάζω την κοπέλα που με έβαψε και της είπα “γύρνα πίσω να με πάρεις”. Εν τω μεταξύ γίνεται κατακλυσμός και δεν μπορώ να βγω ούτε έξω από την πόρτα. Την περιμένω πάνω στη μάντρα, γίνομαι μούσκεμα και έρχεται η Βάνα για να μου πει πως έχουν πέσει δέντρα στον δρόμο και δεν μπορούμε να φύγουμε. Τώρα έμαθα ότι ήρθε το ρεύμα ενώ… έβγαλε και ήλιο» ανέφερε μεταξύ άλλων η Τζένη Μπότση.