Στην παρέα του «The 2Night Show» της Τρίτης (16/11), καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Η αγαπημένη ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μια ιστορία αγάπης», μοιράστηκε τους ενδοιασμούς που είχε αρχικά για τον ρόλο της, ως gay.

Ποιος την προέτρεψε να αποδεχθεί την πρόταση και πώς το κοινό αντιμετωπίζει τον ρόλο της; Επίσης, θυμήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τον χαμό της μητέρας της, μίλησε για το παιδί που ήθελε να υιοθετήσει με τον σύζυγό της, και δυστυχώς δεν τα κατάφεραν, αλλά και για τη μεγάλη της επιθυμία να αποκτήσει μία κόρη.

Τέλος, εξήγησε ποια ιδιαίτερη θέση έχουν στη ζωή της οι φίλες της, Κατερίνα Χέλμη, Μαρία Καβογιάννη και Δανάη Μπάρκα, αλλά και γιατί επιθυμεί να αποκτήσει, διακαώς, πολλούς followers στο Instagram.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε συγκεκριμένα για την βίαια απώλεια της μητέρας της και το πόσο ταλαιπωρήθηκε η οικογένεια για να δώσει τα όργανά της για να σωθούν άλλες ζωές.

«Τη μητέρα μου την έχασα πολύ βίαια γιατί σκοτώθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη. Δεν θέλω να πω ότι μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά, αλλά η μητέρα μου ήταν δωρήτρια οργάνων και βάλαμε μέσον για να της πάρουν τα όργανα… «Τη μητέρα μου την έχασα πολύ βίαια γιατί σκοτώθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη. Βλέπεις πως το αντιμετώπισε η πολιτεία… Τώρα τα αρχεία είναι κάπου χαμένα…. Να βρεθεί εντατική για να της πάρουν τα όργανα. Μας είπαν από το νοσοκομείο τώρα που να το ψάχνετε και έχουν χαθεί τα αρχεία κι είναι δύσκολη κατάσταση. Λέμε σοβαρά τώρα;

Πρέπει να το δούνε. Από την στιγμή που ο άλλος είναι εγκεφαλικά νεκρός και δωρητής, πρέπει να γίνει αμέσως… Είναι αδιανόητο. Εμένα η μητέρα μου έσωσε κι υπάρχει μέσα σε επτά ανθρώπους και πήραν τα όργανά της και λες ρε παιδιά δεν έπρεπε να παρακαλέσω για αυτό, εσείς έπρεπε να μου τα κάνετε εύκολα και μέσα στον πόνο του να χάνεις τον δικό σου άνθρωπο» τόνισε.

Μίλησε και για το αγοράκι που επρόκειτο να υιοθετήσει, αλλά δεν προχώρησε η διαδικασία. «Γνωρίζαμε ότι είχε προβλήματα υγείας. Δεν έχουμε επαφές, δεν αντέχω». Παρόλα αυτά δήλωσε ότι δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να προσπαθήσουν ξανά με τον σύζυγό της να υιοθετήσουν παρότι προσπαθούν να αποκτήσουν ένα ακόμη μωρό.

«Ο σύζυγός μου μού έκανε πρόταση γάμου την ώρα που τρώγαμε σουβλάκια στο σπίτι μας. Ήταν τόσο ωραίο. Όταν γνώρισα τον Νικηφόρο είπα ότι μαζί του θα κάνω παιδί. Επένδυσα, ήταν επένδυση ο Νικηφόρος. Η μητέρα μου μου είπε όταν αποφάσισα να τον παντρευτώ ότι «παντρεύεστε 4» (εννοώντας την πρώην σύζυγο και τα παιδιά του)».