Ο Αλέξης Παππάς έκανε την εμφάνισή του στο σπίτι του Bachelor και ο ενθουσιασμός των κοριτσιών εκδηλώθηκε με φωνές και φιλιά. Όλες οι υποψήφιες για την καρδιά του εργένη του reality του Alpha έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν, να τον φιλήσουν και του τονίσουν πόσο πολύ τους έλειψε. Φυσικά δεν έλειψαν και τα… καρφιά.

«Βλέπω τα κορίτσια να περιμένουν στην σειρά για να χαιρετήσουν τον Αλέξη και ήταν σαν τις γιαγιάδες που περιμένουν την σύνταξη» είπε η Λένα στην κάμερα της παραγωγής του Bachelor. Από την άλλη, η Μαρία η οποία έχει ιδιαίτερα ανεβασμένη αυτοπεποίθηση το τελευταίο διάστημα, ρώτησε τον Αλέξη αν θέλει να του φτιάξει πρωινό κάνοντας τις υπόλοιπες παίκτριες να βάλουν τα γέλια.

«Θέλω να περιποιούμαι τον μελλοντικό μου σύζυγο» απάντησε η Μαρία στις υπόλοιπες παίκτριες του Bachelor. Η Μαρία μπήκε στην κουζίνα για να περιποιηθεί τον εκλεκτό της καρδιάς της και λίγη ώρα αργότερα ο Αλέξης Παππάς της άφησε στο σαλόνι και πήγε και εκείνος στην κουζίνα για να δει αν η Μαρία χρειάζεται κάτι για να τη βοηθήσει.

Η κίνηση αυτή του Αλέξη Παππά φάνηκε να μην αρέσει στις υπόλοιπες οι οποίες έμειναν με το στόμα ανοιχτό. «Αλήθεια τώρα;» ακούστηκε κάποια παίκτρια να λέει ενοχλημένη. «Τι έχει και την ακολουθεί; Ζάχαρη;» ρώτησε η Ιωάννα στην κάμερα.