Η Μαρία Μπεκατώρου επέστρεψε στο Mega και ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» με το τηλεπαιχνίδι «The Chase» το οποίο θα παρουσιάσει όπως έχει ανακοινωθεί από τον σταθμό. Η παρουσιάστρια, το πρωί της Πέμπτης, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την επιστροφή της στο Mega.

«Κάπως είναι όλα καρμικά. Είναι ένας κύκλος που ξαναγίνεται. Ήθελα να επιστρέψω στο Mega. Επιστρέφω με πολύ καλές συνθήκες και με ανθρώπους που νιώθω ότι με έχουν πιστέψει πολύ. Κι αυτό για μένα είναι το άλφα και το ωμέγα» ανέφερε η Μαρία Μπεκατώρου.

«Φέτος ο τηλεθεατής έχει μπερδευτεί»

Το γεγονός ότι οι τηλεθεατές έχουν μπερδευτεί πάρα πολύ υπογράμμισε η Μαρία Μπεκατώρου σχολιάζοντας την εικόνα της τηλεόρασης τη φετινή σεζόν.

«Φέτος ο τηλεθεατής έχει μπερδευτεί πάρα πολύ. Έχω την εντύπωση ότι τώρα ξεκαθαρίζει το τοπίο. Ο κόσμος είδε και απόειδε. Ήταν πάρα πολλά τα ριάλιτι και γενικά αυτό που συμβαίνει στην ελληνική τηλεόραση. Ένα προϊόν που πάει καλά, να το πάρουν όλα τα κανάλια, να το “ξεζουμίσουν”, να βρουν πρότζεκτ που να ταιριάζουν, κατά τη γνώμη μου και έχει αποδειχτεί ότι δεν είναι σωστή κίνηση. Η μυθοπλασία πια είναι πολύ δυνατή. Άξιζε φέτος η μυθοπλασία να κερδίσει» ανέφερε η Μαρία Μπεκατώρου.