Η κάρτα του ραντεβού της Τετάρτης (10/11) στο «The Bachelor» με τον Αλέξη Παππά, είχε τα ονόματα της Μαρίας και της Ντίνας. Η Φένια, ωστόσο, δεν μπορούσε να αποδεχθεί την επιλογή του Αλέξη για τη Μαρία και έσκισε την κάρτα μπροστά της. Είχε προηγηθεί διάλογος μεταξύ των δύο κοριτσιών, στον οποίο η Μαρία της δήλωσε μεταξύ άλλων: «Πιστεύω πως κάνω τον Αλέξη ό,τι θέλω».

Χωρίς να το γνωρίζει όμως, η Φένια ήταν τυχερή που δεν θα συναντιόταν με τον Αλέξη Παππά, καθώς το ραντεβού έκρυβε ξαφνική αποχώρηση. Ποια κοπέλα θα αποχωρούσε; Η Μαρία ή η Ντίνα;

Ένα ραντεβού που τελικά δεν αποδείχθηκε και τόσο «αθώο».

Οι τρεις τους πήγαν στην παραλία, έστησαν μία σκηνή και πέρασαν αρκετή ώρα μαζί, συζητώντας για διάφορα.

Προηγήθηκε όμως ένας επικός καβγάς ανάμεσα στις «νύφες» όταν η Ντίνα αποκάλυψε στον Αλέξη ότι η Μαρία είχε πει προηγουμένως σε συζήτηση με τη Φένια ότι τον κάνει ό,τι θέλει.

«Δεν θα γίνεις εσύ δικαστής» της είπε η Μαρία και της είπε να μην ανακατεύεται με το τι συμβαίνει στη σχέση της με τον «Εργένη». Όσο για εκείνον προσπάθησε να αποκλιμακώσει την ένταση και στο κιου περιορίστηκε να πει πως η Μαρία έχει παρερμηνεύσει τη σχέση τους.

Αυτό που οι δύο κοπέλες δεν είχαν καταλάβει, ήταν πως το ραντεβού στάθηκε ένα… τεστ του Αλέξη για να επιλέξει ποια κοπέλα από τις δύο θα συνεχίσει στην βίλα και ποια θα αποχωρήσει πρόωρα. Η κοπέλα με την οποία ο Αλέξης ένιωσε πως δεν μπορεί σίγουρα να έχει μία συνέχεια στο παιχνίδι, ήταν η Ντίνα.

Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε νωρίτερα ότι νιώθει πως η επαφή μαζί της ήταν λίγο μονότονη κι ότι δεν καταλάβαινε τον τρόπο που εξέφραζε το συναίσθημά της, δίχως να υπάρχει κάποια ουσία. Η Ντίνα δεν μπορούσε να πιστέψει πως επέλεξε την Μαρία κι όχι αυτήν και ξέσπασε σε δάκρυα.

Ιζαμπέλα και Γιώτα «ποντάρουν» στην τελική πεντάδα

Νωρίτερα «έκτακτο συμβούλιο» είχαν η Ιζαμπέλα κι η Γιώτα στο «The Bachelor» για να συζητήσουν τις εξελίξεις στην βίλα και να προβλέψουν την τελική πεντάδα του παιχνιδιού.

Την αρχή έκανε η Ιζαμπέλα που ανέφερε: «Βάζω μέσα εμένα, βάζω εσένα και μην σου κάνει εντύπωση, την Άννα, ένα όνομα που δεν μου αρέσει καθόλου να το προφέρω αλλά κατά εκεί πάει κι είναι η Αθηνά New York και για πέμπτη δεν ξέρω. Είτε η Ιωάννα, είτε η Αθηνά, που έχει μια ηρεμία στον Αλέξη κι άσχετα με εμάς. Τον φλομώνει στο ψέμα και δεν έχει φανεί;» Η Γιώτα συμφώνησε με όλες εκτός της Αθηνάς, που την βρήκε πολύ ξενέρωτη για τον Αλέξη.

Θα πέσουν άραγε μέσα οι δύο κοπέλες στις προβλέψεις τους;

Όταν η Έφη Θώδη «χάλασε» την βραδιά της Αθηνάς NY

Άβολες στιγμές και περιστατικά ζήλιας από πρώην σχέσεις τους εξομολογήθηκαν τώρα στο επεισόδιο της Τετάρτης (10/11) οι κοπέλες του «The Bachelor», με κάποιες να προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση.

Η σειρά της Αθηνάς New York ήρθε κι είχε να διηγηθεί ένα περιστατικό με την Έφη Θώδη: «Δεν ξέρω αν ήταν ζήλια ή αν ντρεπόταν. Είχε έρθει η Έφη Θώδη στην Αμερική να τραγουδήσει κι όταν πήγα στο dance floor να χορέψω, ήρθε αυτός και με πήρε λέγοντάς μου ότι δεν μπορώ να είμαι η πρώτη κοπέλα κι ότι ντρεπόταν. Τού λέω τι λες; Τόσο ωραίο τραγούδι και δεν μπορώ να χορέψω; Τα πόδια μου πονούσαν πολύ. Δεν ήθελε καθόλου και με έκανε hold me back. Εγώ ήθελα να χορέψω κι ήταν δύσκολο για εμένα. Ήμουν πολύ στενοχωρημένη με την πρώτη σχέση και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν με άφηνε να χορεύω» ανέφερε.