Οι «Άγριες Μέλισσες», από την προβολή του πρώτου επεισοδίου τους έχουν χαρίσει στο τηλεοπτικό κοινό ορισμένες από τις πιο πολυσυζητημένες σκηνές της ελληνικής τηλεόρασης. Μια τέτοια σκηνή, προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης με την Δρόσω να μένει αποσβολωμένη με το θέαμα που αντίκρισε καθώς δεν το περίμενε.

Η νεαρή Σταμίρη μπαίνει στο θέατρο όπου κάνει πρόβες για τη θεατρική παράσταση. Περνώντας έξω από την σκηνή διακρίνει πίσω από τη μισόκλειστη πόρτα τον Λευτέρη Μεγαρίτη και τον ανιψιό του ιδιοκτήτη του θεάτρου να έχουν έρθει κοντά και να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα. Η Δρόσω μένει αποσβολωμένη με το θέαμα ενώ λίγη ώρα αργότερα, οι δυο αντιλαμβάνονται την παρουσία της και συνειδητοποιούν πως η σχέση τους αποκαλύφθηκε.

Το twitter υποκλίθηκε γι’ άλλη μια φορά

Οι χρήστες του twitter μετά την προβολή της συγκεκριμένης σκηνής έσπευσαν να σχολιάσουν και να υποκλιθούν γι’ άλλη μια φορά στις Άγριες Μέλισσες.

Τι σχόλια έλαβε ο ηθοποιός Δημήτρης Τσίκλης μετά την προβολή της σκηνής

Τον Λευτέρη Μεγαρίτη στις «Άγριες Μέλισσες» υποδύεται ο ηθοποιός Δημήτρης Τσίκλης. Ο ηθοποιός, το μεσημέρι της Τετάρτης, βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και αποκάλυψε τι σχόλια έλαβε μετά τη προβολή της σκηνής με το φιλί.

«Το ήξερα εξαρχής ότι ο ρόλος θα πάει προς αυτή την κατεύθυνση. Για το φιλί το έμαθα μετά από λίγο καιρό όταν πήρα τα σενάρια. Στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι έχουμε αποβάλει ακόμα την ομοφοβία μας. Δεν είχα πρώτες σκέψεις. Συζητήσαμε για τον ρόλο και είπα “ωραία γουστάρω”. Ο Πέτρος και η Μελίνα μου έχουν χαρίσει έναν υπέροχο ρόλο που έχει να πει πολλά όχι μόνο για τη σεξουαλικότητα. Δεν μου λέει κάτι η σεξουαλικότητα του ρόλου» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Τσίκλης.

«Όταν ανοίγεις την τηλεόραση και βλέπεις τίτλο “η Δρόσω ερωτεύεται έναν… γκέι” με κεφαλαία ήταν προσβλητικό. Όταν διαβάζω λεζάντες “ο Δημήτρης θα φιληθεί με τον τάδε” χρωματίζεις τον άλλον. Αγαπάμε πολύ τον κιτρινισμό στη χώρα μας. Τα μηνύματα που πήρα για το φιλί σε πολύ μεγάλο βαθμό ήταν υπέρ και ξάπλωσα με χαρά ότι κάτι αλλάζει. Ένιωσα ότι κάτι κάνω όχι μόνο εγώ αλλά και ο Λευτέρης (σ.σ. Χαρίτος) και η σειρά. Η γενιά μου και οι παρέες μου κάπως έχουμε αποβάλλει την ομοφοβία» πρόσθεσε στην συνέχεια ο ηθοποιός.