Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τις υποψήφιες για την καρδιά του Αλέξη Παππά στο «Bachelor» στο επεισόδιο της Τετάρτης (3/11) αφού η πόρτα άνοιξε και ο εργένης εμφανίστηκε μπροστά τους, τονίζοντας τους πως του έλειψαν οι νεαρές κοπέλες. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ο Αλέξης Παππάς στο τέλος της επίσκεψης δεν θα έφευγε μόνος αλλά μαζί με μια από τις διαγωνιζόμενες. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από ένα ακόμα ατομικό ραντεβού.

Ο Αλέξης αποφάσισε να χαρίσει ένα ατομικό ραντεβού στην Τζωρτζίνα και στο άκουσμα αυτού, η Γιώτα έγινε έξαλλη και τα έβαλε με όλες τις συμπαίκτριες της.

«Ξενέρωσα. Απαίσιο όλο αυτό… Δεν έχει σχέση, αν είναι φίλη μας η Τζωρτζίνα. Αντιδρώ έτσι γιατί πραγματικά τον θέλω, αν εσείς όχι, δικό σας θέμα» ανέφερε η Γιώτα σε έντονο ύφος στις συμπαίκτριες της.

Η «απαιτητική» Τζωρτζίνα

Ο Αλέξης Παππάς πήρε από το χέρι τη Τζωρτζίνα και πήγαν να απολαύσουν χαλαρές στιγμές σε spa. Ωστόσο η παίκτρια… ξενέρωσε όταν μπήκε στο ινστιτούτο καθώς όπως είπε περίμενε κάτι πιο grande. Το σχόλιο αυτό δεν άρεσε στον Αλέξη Παππά ο οποίος στις δηλώσεις του στην κάμερα του Bachelor την χαρακτήρισε απαιτητική.