Απέναντι από τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, κάθισε η Μαίρη Μηλιαρέση το πρωί της Δευτέρας η οποίας βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό». Η παρουσιάστρια μίλησε και για το διαφημιστικό το οποίο έκανε και το «πλήρωσε» ακριβά. Στην συγκεκριμένη διαφήμιση, η Μαίρη Μηλιαρέση διαφήμιζε έξι μάσκες κι ένα αντισηπτικό σε αρκετά υψηλή τιμή.

Καλεσμένη στο «Πρωινό», η Μαίρη Μηλιαρέση ανέφερε αρχικά: «Το πλήρωσα ακριβά. Ήταν η πανδημία στην αρχή, εμένα η δουλειά μου είναι να μου δώσεις ένα προϊόν και να το πουλάω και μου έδωσαν ένα προϊόν για να το πουλήσω. Ούτε μπορούσα να ελέγξω την τιμή του, ούτε να μπορέσω να κρίνω αν είναι καλό το προϊόν ή όχι ή αν πρέπει να πουληθεί ή όχι. Βγήκα να κάνω τη δουλειά μου όπως βγαίνω σε όλα τα άλλα προϊόντα, δεν ήταν κάτι διαφορετικό. Με έκραξαν γιατί προφανώς το βρήκαν ακριβό».

«Το θέμα είναι ότι εγώ βγήκα και ζήτησα δημόσια συγγνώμη γι’ αυτό. Στην αρχή ήταν πολύ ακριβές οι τιμές. Μετά άρχισαν να πέφτουν οι τιμές. Έγινε ο ντόρος, το κόψαμε και ευτυχώς, ζήτησα συγγνώμη και περασμένα ξεχασμένα», κατέληξε η Μαίρη Μηλιαρέση.

Η συμμετοχή στη «Φάρμα»

Την συμμετοχή της στον επόμενο κύκλο της Φάρμας επιβεβαίωσε η Μαίρη Μηλιαρέση στον «αέρα» του Πρωινού.  «Χωρίς την Έλλη εγώ πού να πάω; Εγώ αυτό το σκυλάκι το μάζεψα, το υιοθέτησα, το έσωσα από το καταφύγιο, το έχω μαζί μου πέντε-έξι μήνες τώρα και δεν θέλω να το αποχωριστώ. Εκτός αυτού, είναι ένα σκυλί ανθεκτικό, κοινωνικό, αγαπάει τα ζώα, τις γάτες τις κυνηγάει μόνο για να παίξει και εκείνες του ορμάνε και γενικότερα θέλω να πάρω το σκυλί μου μαζί.

Θα το συζητήσω πάρα πολύ σκληρά, θα το διαπραγματευτώ όσο δεν πάει. Αν χρειαστεί να μην την πάρω μαζί -επειδή μία φορά το έκανα αυτό λόγω της κόρης μου, άφησα την τηλεόραση και την δουλειά μου- νομίζω πως αν παρά ζορίσουν τα πράγματα λόγω του σκύλου μου, δεν θα χάσω την ευκαιρία να πάω στην “Φάρμα”. Είναι για μένα μια τρελή πρόκληση και θέλω να το δοκιμάσω. Είμαι πολύ χαρούμενη, αλλιώς γιατί να το κάνω; Έχω δουλειές εγώ, είμαι γεννημένη και μεγαλωμένη για να κάνω δουλειές»  τόνισε η παρουσιάστρια.