Στο επεισόδιο του «The Bachelor» της Πέμπτης 21/10 μια μεγάλη σκακιέρα περίμενε τα κορίτσια στην ομαδική δοκιμασία, εκεί όπου «βασιλιάς» ήταν ο Αλέξης Παππάς και τα πιόνια, που έπρεπε να φτάσουν σε αυτόν, ήταν 8 κοπέλες, η Φένια, η Ιζαμπέλα, η Γιώτα, η Άννα, η Σταύη, η Μαρία, η Αθηνά.

Τα κορίτσια έπρεπε να επιλέξουν μία απάντηση από τις τρεις που τους δίνονταν, η οποία θα έπρεπε να ταιριάζει με αυτή του γοητευτικού εργένη. Όπως για παράδειγμα πόσα παιδιά θέλει να κάνει ή ποια πόλη είναι πιο ρομαντική. Η κοπέλα που θα είχε στην ερώτηση την ίδια απάντηση με τον «Εργένη» θα μπορούσε να κάνει μια κίνηση είτε μπροστά είτε στο πλάι της σκακιέρας. Αν μια κοπέλα έφτανε σε τετράγωνο που είχε πάνω του μια καρδιά είχε το πλεονέκτημα να βγάλει εκτός παιχνιδιού μια άλλη κοπέλα.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού επικράτησε ένταση ανάμεσα στην Ιζαμπέλα και τη Νικόλ, καθώς η πρώτη αποκάλυψε ότι η δεύτερη είχε παρατήσει το δώρο του Αλέξη στην πισίνα. Η Νικόλ προσπάθησε να εξηγήσει στον «The Bachelor» τι συνέβη στο σπίτι, τονίζοντας ότι είχε χάσει το κερί και δεν το έβρισκε. Μάλιστα, ρώτησε την Ιζαμπέλα μήπως το πήγε εκείνη εκεί επίτηδες.

Όσο οι άλλες τσακώνονταν, μια σφήκα τσίμπησε τη Φένια, η οποία ωστόσο το πήρε ψύχραιμα. Δεν συνέβη το ίδιο με τους χρήστες στο Twitter που βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν… το φτυάρι.

Η Φένια ήταν τελικά και η κοπέλα που απάντησε σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις και έφτασε στην αγκαλιά του «βασιλιά» Αλέξη.

Ο oriental χορός της Αθηνάς NY

Όσο τώρα τα οκτώ κορίτσια του «The Bachelor» έπαιζαν στη «σκακιέρα της αγάπης», όσες έμειναν στη βίλα αποφάσισαν να μάθουν να χορεύουν τον «χορό της κοιλιάς».

Η Αθηνά NY πήρε τις κοπέλες, κατέβηκαν δίπλα στην πισίνα κι εκείνη μπήκε μπροστά για να τις μάθει τα μυστικά του oriental!

Μάλιστα, φόρεσε και φλουριά στη μέση της για να καταφέρει να μεταδώσει τις γνώσεις της.

Το Twitter… οργίασε κι εδώ με σχόλια για επιθεώρηση του Μάρκου Σεφερλή, μέχρι όλα τα… μωρά στην πίστα του Λευτέρη Πανταζή. Από τον σχολιασμό δεν θα έλειπαν φυσικά τα φλουριά της Έλληνο-Αμερικανίδας.