Η Μαρία Αντουλινάκη, η τηλεοπτική «Αγορίτσα» από τις «Άγριες Μέλισσες», μιλά για τον ρόλο της στη σειρά, το φλερτ στη ζωή της, αλλά και για τη νέα θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η αγαπημένη ηθοποιός το πρωί της Τρίτης (19/10) στάθηκε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και για μία ακόμη φορά είχε να κάνει εξομολογήσεις.

«Ναι, συνεχίζουμε και με τις Άγριες Μέλισσες. Θα είναι μια επιτυχημένη σεζόν και θα είναι επιτυχημένη η σειρά όσο και να πάει, αλλά νομίζω πως δεν θα συνεχιστεί, θα ολοκληρώσει εδώ τον κύκλο της. Αλλά κάτι που έχει πετύχει είναι κρίμα να το κόβεις έτσι νωρίς» δήλωσε αρχικά η Μαρία Αντουλινάκη για το ξεκίνημα της νέας σεζόν και τον τρίτο κύκλο της πετυχημένης σειράς, με την ηθοποιό να μένει έκπληκτη όταν στην επόμενη ερώτηση ο δημοσιογράφος της αποκάλυψε ότι την έχει δει πολλές φορές στο μετρό να διαβάζει τα σενάρια και τον ρόλο της.

«Αλήθεια; Ναι, διαβάζω τα σενάρια στο μετρό, αλλά ποτέ δεν τα έχω ξεχάσει σε κάποιο βαγόνι, ακόμη κι όταν έρχονται επισκέψεις στο σπίτι μου τα σενάρια εξαφανίζονται. Έχω φίλους και συγγενείς που θέλουν να μάθουν τη συνέχεια και τα εξαφανίζω», είπε.

Όσο για το αν θα ενωθεί στο τέλος η οικογένεια Σεβαστού απάντησε:

«Αυτό είναι κάτι που το θέλει η Αγορίτσα» και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι οι τηλεθεατές θα δουν flashback ηρώων που πλέον δεν υπάρχουν στη σειρά, καθώς ο δεύτερος κύκλος τελείωσε με τον θάνατο πολλών πρωταγωνιστών.

Για το αν η επιτυχία στην σειρά έχει φέρει θαυμαστές που της εκδηλώνουν με φλερτ το ενδιαφέρον τους η «Αγορίτσα» ανέφερε: «Κοκκίνισα τώρα. Όχι δεν με φλερτάρουν από το instragram, ούτε από το facebook. Πολύ σπάνια. Οταν ήμουν νέα ναι, μπορεί».

Ενώ τέλος μίλησε και για την θεατρική παράσταση, η «Παγίδα», στην οποία συμμετέχει στο «Θέατρο Ζήνα»: «Είναι ένα αστυνομικό έργο που έχει πολλές ανατροπές. Να έρθετε να το δείτε γιατί δεν θα το πιστεύετε».