Εκνευρίστηκε η Φαίη Σκορδά όταν έμαθε στον αέρα του Πρωινού ότι ο Γρηγόρης Πετράκος θα είναι στο πλατό της εκπομπής την επόμενη εβδομάδα.

«Τον έχουμε κλείσει να έρθει καλεσμένος την επόμενη εβδομάδα. Τον καλέσαμε και θα έρθει» της είπε ο Γιώργος Λιάγκος και εκείνη δεν έκρυψε το θυμό της.

«Εγώ δεν είχα καλέσει ποτέ τον Γρηγόρη Πετράκο ζωντανά. Τον είχαμε φιλοξενήσει μέσω βιντεοσκοπημένων συνεντεύξεων. Καλέσαμε τον Πετράκο; Θα μπορούσατε να με ρωτήσετε πρώτα. Όχι θα μπορούσατε πρώτα να με ρωτήσετε» προκαλώντας αμηχανία.

Χθες ο τραγουδιστής προκάλεσε τις αντιδράσεις των υποστηρικτών του επειδή εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο από το καλοκαίρι, όπου μπορούν να μπαίνουν εμβολιασμένοι, ενώ αρνείται να κάνει το εμβόλιο.

Την απόφαση του σχολίασε και ο Βαγγέλης Περρής στο Πρωινό τονίζοντας πως ο τραγουδιστής πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. «Ο Πετράκος είχε πει να ζητήσει συγγνώμη ο Κιάμος γιατί δεν είναι συνεπής, απέναντι σε αυτά τα οποία έλεγε. Νομίζω ότι τώρα ο ίδιος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη γιατί έχει τεράστια απόσταση αυτό το οποίο έλεγε ότι δεν μπορεί ακόμα και στα δύσκολα που έχουμε ανάγκη εμείς οι μουσικοί που έχουμε ανάγκη να παίζουμε, να προδίδουμε τα ιδανικά μας και να ανεχόμαστε τις συνθήκες που μας επιβάλλουν οι άλλοι. Ήταν σαφής και πολύ αιχμηρός και μάλιστα είχε βγάλει κίτρινη κάρτα στον Κιάμο. Επειδή έγινε πολιτικός, θα ακολουθήσει την πεπατημένη, αφού ανήκει στο κόμμα του Τράγκα».