Στη βίλα του Bachelor θα κάνει την εμφάνισή του ο Αλέξης Παππάς με σκοπό να γλυκάνει τις παίκτριες. Στο αποψινό επεισόδιο του reality του Alpha στις 22:20 ο Εργένης θα εμφανιστεί στη βίλα κρατώντας ένα καλάθι με γλυκά.

Οι υποψήφιες για την καρδιά του ενθουσιάζονται όταν τον βλέπουν μπροστά τους και ανυπομονούν να ακούσουν τι έχει να τους πει.

Ο Αλέξης Παππάς όμως τους ανακοίνωσε πως το επόμενο ραντεβού θα είναι ατομικό και έτσι αντί για τα γλυκά τους σέρβιρε… χυλόπιτα.

Η μόνη που γλυκάθηκε ωστόσο είναι η Ιωάννα, την οποία ο Αλέξης επέλεξε για ένα παραμυθένιο ραντεβού, Λίγο τα γλυκά, λίγο η ατμόσφαιρα και η Ιωάννα ονειρεύεται το γάμο της με τον Αλέξη Παππά.

Δείτε sneak preview από το αποψινό επεισόδιο:

Τα κορίτσια… θα πουν και ένα τραγούδι

Στη βίλα, οι κόντρες συνεχίζονται ανάμεσα σε παλιές και νέες παίκτριες τις οποίες δεν έχουν υποδεχθεί με την… καλυτερη διάθεση. Ένα ομαδικό ραντεβού όμως, θα κάνει τα κορίτσια να πουν και ένα τραγούδι για να κερδίσουν την καρδιά του Αλέξη Παππά. Τα συναισθήματα αποτυπώνονται στους στίχους που γράφουν οι κοπέλες για τον Αλέξη, με την Αθηνά New York να δίνει ρεσιτάλ χιπ-χοπ… και η «φέτα» πάει σύννεφο.

Δείτε sneak preview από το αποψινό επεισόδιο: