Τεταμένες είναι οι σχέσεις του Acun Ilicali με τον Τζέιμς Καφετζή λόγω της συμμετοχής του δεύτερο στο J2US.

Σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών, ο πρώην παίκτης του Survivor ετοιμάζεται να απαντήσει στην αγωγή του Τούρκου παραγωγού, με την οποία του ζητεί να του καταβάλει 100.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο Τζέιμς Καφετζής θα απαντήσει μέσω εξωδίκου, με το οποίο θα εξηγεί ότι όλες οι ενέργειές του είναι νόμιμες.

Ο πρώην παίκτης του Survivor αιφνιδιάστηκε με την κίνηση του Acun Ilicali, καθώς η αγωγή ήρθε μόλις μία ημέρα πριν την πρεμιέρα του μουσικού show του ALPHA.

Υπενθυμίζεται ότι οι παίκτες του Survivor υπογράφουν συμβόλαιο που τους δεσμεύει και έξι μήνες μετά τη λήξη του παιχνιδιού κι έχει να κάνει κυρίως με την δημόσια εικόνα τους και με την μη αποκάλυψη γεγονότων που έλαβαν χώρα στο Survivor.

Η εταιρία του Acun Ilicali θέλει να έχει λόγο στο που θα πάρουν μέρος οι παίκτες του ενώ δεν προβλέπεται κάποια ρήτρα ποινής, παρά μόνο ο παίκτης να απειλείται με μονομερή ακύρωση του συμβολαίου του και με το να χάσει τα χρήματα που έλαβε στο Survivor.

Τα χρήματα αυτά που δεν υπερβαίνουν τα 12.000 ευρώ είναι διατεθειμένος να πληρώσει ο Νίκος Κοκλώνης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.