Στο τέλος της δεύτερης σεζόν των «Άγριων Μελισσών», ο Αιμίλιος Χειλάκης έκανε την εμφάνιση του ως «Ακύλας Μεγαρίτης» προμηνύοντας πως αυτός ο χαρακτήρας, στον τρίτο κύκλο θα απασχολήσει πολύ.

Ο ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega και αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του επιστροφή έπειτα από 11 χρόνια απουσίας, για την παράσταση που του κόστισε οικονομικά αλλά και για το «γιατί» απάντησε θετικά στην συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες».

«Τρεις-τέσσερις φορές σκέφτηκα να τα παρατήσω. Στον Ταρτούφο έγιναν λάθος συναντήσεις και μπήκαμε μέσα. Οι επόμενες δύο δουλειές μου έγιναν για να ξεχρεώσω τον Ταρτούφο» ανέφερε αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Με αφορμή το ρόλο του στην παράσταση «Οθέλλος» ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε για τους ρόλους, που έχει αναλάβει υπογραμμίζοντας πως οι αγαπημένοι του είναι αυτοί του «κακού». «Μου αρέσουν οι κακοί, γιατί συνήθως αυτοί είναι οι δρώντες, αυτοί που δρουν», εξηγεί.

Αναφορικά με την επιστροφή του στο τηλεοπτικό τοπίο έπειτα από 11 χρόνια απουσίας, ο Αιμίλιος Χειλάκης είπε πως: «Όταν έχεις δει το αποτέλεσμα του Λευτέρη Χαρίτο, λες κάτι καλό κάνει. Νιώθω ασφαλής. Φέτος είναι μια χρονιά που νιώθω πιο καλά με τον εαυτό μου», ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν με τρομάζει η έκθεση, αλλά δεν μου αρέσει η έκθεση άνευ λόγου. Θα εμφανιστώ κάπου, όταν νιώσω ασφαλής. Δεν θέλω να φτάσει η στιγμή που θα πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.