«Για την παράσταση “Προμηθέας Δεσμώτης” χρειάζεται μια σωματικότητα, μια προετοιμασία και πάρα πολύ συγκέντρωση» τόνισε ο Γιάννης Στάνκογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Love It» του ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης.

«Δεν με αγχώνει η Επίδαυρος, είναι ένα μέρος που θέλω να επιστρέφω συνέχεια. Εισέπραξα από το κοινό ότι υπήρχε μεγάλη λαχτάρα να βγει έξω και να παρακολουθήσει ωραία θεάματα», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Αναφερόμενος στην απόφαση των σταθμών να σταματήσουν να προβάλλουν τις παραγωγές στις οποίες συμμετέχει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Γιάννης Στάνκογλου σχολίασε πως: «είναι άδικο να σταματήσουν να προβάλλονται οι σειρές που συμμετείχαν άνθρωποι που τώρα είναι στη φυλακή».

Για τον ρόλο του «Θωμά Κυπραίου» στη δραματική σειρά εποχής του Ant1, «Άγριες Μέλισσες», ο Γιάννης Στάνκογλου είπε: «Πολύς κόσμος μου μιλάει ακόμα σχετικά με τον Θωμά Κυπραίο και σε σχέση με τις Άγριες Μέλισσες και γιατί έφυγα. Αυτός ο κακός άνθρωπος αγαπήθηκε και αυτό είναι επιτυχία».

«Θα κάνω μια σειρά που θα περνάει κοινωνικά μηνύματα και θα το κάνω με μεγάλη χαρά. Δεν νιώθω ζεν πρεμιέ, νιώθω ότι μεγαλώνω και μου αρέσει. Το χειμώνα θα σκηνοθετήσω για πρώτη φορά στο θέατρο», πρόσθεσε επίσης ο Γιάννης Στάνκογλου.