Σε νέα επαγγελματική στέγη βρίσκεται τη φετινή σεζόν ο Γιώργος Ευγενίδης. Ο δημοσιογράφος έκλεισε πίσω του την πόρτα του ΣΚΑΪ και άνοιξε αυτή του Star Channel έπειτα από πρόταση που δέχθηκε από τη Μάρα Ζαχαρέα.

Ο Γιώργος Ευγενίδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν περίμενε ότι θα φύγει από τον ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Ευγενίδης ανέφερε: «Το φετινό ήταν ένα καλοκαίρι ανατροπών. Δεν περίμενα ότι θα φύγω από τον ΣΚΑΪ, υπό την έννοια ότι είχα στο μυαλό μου πως θα κλείσει η σεζόν, θα πάμε διακοπές, θα ανασυνταχθούμε και από Σεπτέμβριο ξανά. Ήρθε. όμως, η πολύ ενδιαφέρουσα και τιμητική θα πω πρόταση της Μάρας Ζαχαρέα και του STAR προς το πρόσωπο μου και για το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και για το πολιτικό σχόλιο το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων».

Ο Γιώργος Ευγενίδης τόνισε ότι δεν ήταν εύκολο να πάρει την απόφαση να φύγει από τον ΣΚΑΪ. «Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση γιατί πρώτη φορά στην τηλεόραση δούλεψα στον ΣΚΑΪ και ο ΣΚΑΪ ήταν πολύ γενναιόδωρος απέναντι μου σε πολλούς όρους. Μου έδωσε πολύ γήπεδο και πολύ μπάλα και εγώ έδωσα πάρα πολλά πράγματα, προσπάθησα πάρα πολύ και δούλεψα πάρα πολύ σκληρά και στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο. Είχα δεθεί με τον σταθμό. Έχω καταλήξει ότι στη δουλειά που κάνουμε, όταν είσαι πολύ συναισθηματικός, μπορεί να χάσεις και ευκαιρίες τις οποίες ανατρέχοντας θα ήθελες να αξιοποιήσεις» είπε ο δημοσιογράφος και πρόσθεσε:  «Δεν υπήρξε πικρία. Εξήγησα στους ανθρώπους του σταθμού ποια είναι η απόφαση μου. Δεν μπήκα σε καθεστώς διαπραγμάτευσης, δεν λειτουργώ έτσι. Ήταν μια πολύ έντιμη σχέση. Έχω πάρει πολλά, χρωστάω πολλά στον ΣΚΑΪ και έχω φύγει με καλούς όρους, ευγνώμων και με πολλούς φίλους».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.