Την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ, έπειτα από δυο χρόνια συνεργασίας με τον σταθμό ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Ευγενίδης.

Ο δημοσιογράφος, μέσω των social media, τόνισε πως φεύγει από τον ΣΚΑΪ ευγνώμων για τις ευκαιρίες που του δόθηκαν αλλά και για τις εμπειρίες που αποκόμισε μέσα στα δυο χρόνια συνεργασίας με τον σταθμό.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ευγενίδης έγραψε: «2 χρόνια και 2 μήνες στον ΣΚΑΪ. Έμαθα τόσα. Φεύγω ευγνώμων για τις ευκαιρίες, γεμάτος με εμπειρίες και αναμνήσεις. Κρατάω μόνο τα πολλά καλά και τους πολλούς φίλους που είναι σαν δεύτερη οικογένεια. Προς ώρας ξεκούραση. Και όσα άλλα έρχονται, θα ειπωθούν στην ώρα τους».

Το επόμενο επαγγελματικό βήμα του δημοσιογράφου

Σε φάση ανακατατάξεων βρίσκονται οι τηλεοπτικοί σταθμοί τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

Οι μεταγραφές και οι μετακινήσεις από τον ένα σταθμό στον άλλον έχουν «πάρει φωτιά» και ήδη οι υπεύθυνοι των καναλιών προετοιμάζουν προσεκτικά τα προγράμματα αλλά και τα πρόσωπα που θα ρίξουν στη «μάχη» της τηλεθέασης την ερχόμενη σεζόν.

Ο Γιώργος Ευγενίδης «έκλεισε» πίσω του την πόρτα του ΣΚΑΪ και η επόμενη του επαγγελματική στέγη αναμένεται να είναι αυτή του Star Channel.

Ο δημοσιογράφος, έπειτα από την αποχώρηση της Κάτιας Μακρή από το Star Channel φέρεται να αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.