Μην χάσετε αυτήν την Πέμπτη το περιοδικό «Επίκαιρα» με θέματα τα οποία θα συζητηθούν και θα προκαλέσουν.

Μόνο στα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ»: Εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση

Τα σύννεφα που σκιάζουν την εθνική μας οικονομία γίνονται ολοένα και πιο βαριά. Η επιδείνωση του διεθνούς περιβάλλοντος, η αποτυχία της πολιτικής του Μνημονίου, η γενικότερη διοικητική ανεπάρκεια, η πρόταξη κομματικών σκοπιμοτήτων συνδιαμορφώνουν μερικά από τα πιο βασικά αίτια των δυσμενών εξελίξεων και υποδεικνύουν ορισμένα από τα πιο αναγκαία και κρίσιμα βήματα. Υπαγορεύουν αλλαγές στη σημερινή έρπουσα πολιτική και, πρώτα απ’ όλα, άμεση στροφή σε δράσεις ανάταξης και ανάπτυξης της οικονομίας. Το περιοδικό «Επίκαιρα» καταθέτει προτάσεις που υπαγορεύτηκαν μετά από εξάμηνη έρευνα των δημοσιογράφων και των αρθρογράφων του. Συνεχίζουμε δυναμικά και δίνουμε μία ρεαλιστική και εφαρμόσιμη «φόρμουλα» για να βρεθεί η χώρα και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης.

Αποκλειστικό: Πόσο κοντά είναι η Ελλάδα στην πτώχευση
Στα πρόθυρα της κατάρρευσης βρίσκονται τα έσοδα του Δημοσίου. Η γραφειοκρατία και η ελλιπής προετοιμασία φορολογικών μέτρων, φέρνουν προ των πυλών το ενδεχόμενο μερικής πτώχευσης της χώρας μας. Ήδη η περαίωση έχει αποτύχει παταγωδώς, αφού μέχρι και την περασμένη Τρίτη είχαν μαζευτεί μόλις 60 εκατ. ευρώ, έναντι στόχου 700 εκατ. ευρώ… Τι λένε στα «Επίκαιρα» στελέχη του υπουργείου Οικονομικών για το μέλλον της ελληνικής Οικονομίας;

Επίθεση στη δικαιοσύνη από την εξεταστική επιτροπή για τη Siemens
Ένα βήμα πριν από γενικευμένο πόλεμο βρίσκονται το πολιτικό σύστημα και η Δικαιοσύνη, με αφορμή την υπόθεση Siemens. Στη συμπληρωματική πορισματική αναφορά για κατάχρηση εξουσίας, που εξέδωσε η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση, καταλογίζονται καθυστερήσεις και κωλυσιεργίες στους δικαστικούς λειτουργούς, που έχουν χειριστεί μέχρι σήμερα την υπόθεση, ενώ τους αποδίδεται και προσπάθεια προστασίας της γερμανικής εταιρείας, κάνοντας λόγο πλέον ανοιχτά για «επιλεκτικό χειρισμό της υπόθεσης που δημιουργεί σοβαρές ενδείξεις προσπάθειας συγκάλυψής της…». Όλο το παρασκήνιο, μόνο στα «Επίκαιρα».

Οι Τούρκοι διδάσκουν τον εθνικισμό στα… βιβλία τους
Την ώρα που στην ελληνική κοινωνία έχει ξεκινήσει διάλογος για τη χρησιμότητα της ιστορικής διδαχής, το «στρογγύλεμα» θέσεων και την απόκρυψη γεγονότων που «ενοχλούν», στα τουρκικά και στα αλβανικά σχολεία διδάσκονται «ιστορικοί» χάρτες που θέλουν από τη μία την Τουρκία να φτάνει μέχρι την Καβάλα και από την άλλη την Αλβανία να εκτείνεται μέχρι τον Αμβρακικό Κόλπο!

Ντοκουμέντο: Όλη η αλήθεια για το ρόλο του Χενρι Κίσινγκερ στην εισβολή στην Κύπρο
Αποκαλύπτουμε απόρρητο έγγραφο του Λευκού Οίκου για το «παζάρι» του Χένρι Κίσινγκερ με την Άγκυρα, την Αθήνα και τη Λευκωσία για τη διευθέτηση του Κυπριακού με λύση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας. Τι λέει ο Αμερικανός πρώην υπουργός Εξωτερικών για την κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή και τον τότε προεδρεύοντα της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη. Όλα τα απόρρητα έγγραφα και οι διάλογοι από τη συνάντησή του με τον τότε υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Μελίχ Εσενμπέλ.

Επιστολή Κακλαμάνη προς Σαμαρά: Δε θέλω κομματική στήριξη
Ο δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, λίγο πριν τις περιφερειακές εκλογές είχε στείλει επιστολή στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά ζητώντας του να μην έχει ενεργή στήριξη στον προεκλογικό του αγώνα από πρώην υπουργούς και κομματικά στελέχη! Γιατί η απόρρητη επιστολή του Νικήτα Κακλαμάνη ανατρέπει τα δεδομένα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.

Αναβρασμός στο κέντρο των Αθηνών
Μια σπίθα αρκεί, όπως όλα δείχνουν, για να μετατραπούν σε εμπόλεμη περιοχή κεντρικές πλατείες της Αθήνας, καθώς οι οργανώσεις των Αφγανών περιμένουν τη στιγμή για να ξεσηκωθούν, ξένες υπηρεσίες επιδιώκουν έναν ακόμα καυτό Δεκέμβρη, ενώ οι Έλληνες αισθάνονται ξένοι στη χώρα τους. Τι δηλώνει αποκλειστικά στα «Επίκαιρα» ο πρώην υπουργός Υγείας του Κοσσυφοπεδίου για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. «Σε λίγα χρόνια στα Βαλκάνια θα κυριαρχούν οι Τούρκοι και οι Αλβανοί…»

Διαβάστε ακόμη
– Χρυσό μετάλλιο στην υπερκατανάλωση φαρμάκων
– Η κρίση φέρνει διαζύγια, βία και απιστία!

Συνεντεύξεις
– Νίκος Γαλανός: Η Ελλάδα τώρα είναι τελευταία των τελευταίων…
– Γιώργος Κόρος: Το βιολί είναι η ίδια μου η ζωή!