Λίγες μέρες έχουν μείνει μέχρι να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor και να λάβει τέλος η αγωνία των παικτών οι οποίοι αγωνίζονται στον μακρινό Άγιο Δομίνικο για περισσότερο από έξι μήνες.

Ο ημιτελικός του Survivor έχει προγραμματιστεί να μεταδοθεί την ερχόμενη Κυριακή 4 Ιουλίου και ο τελικός τη Δευτέρα 5 Ιουλίου. Όμως ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού ανατρέπει τα δεδομένα των ανθρώπων της παραγωγής.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Ο Νίκος Μουτσινάς και η εκπομπή «Καλό μεσημεράκι», χθες, Δευτέρα 28 Ιουνίου έριξαν αυλαία με ένα φαντασμαγορικό πάρτι γεμάτο εκπλήξεις και καλεσμένους.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, επρόκειτο να είναι και οι πρώην παίκτες του Survivor και γι’ αυτόν τον σκοπό, σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day» του Alpha και όσα μεταδόθηκαν το πρωί της Τρίτης, είχαν στηθεί ειδικές εξέδρες οι οποίες παρέπεμπαν στους στίβους μάχης του reality.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των rapid test, ένας από τους πρώην Survivors βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Το ίδιο θετικό αποτέλεσμα βγήκε και στα τρία rapid tests τα οποία του έκαναν.

Όσο οι παίκτες βρισκόντουσαν στα παρασκήνια της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» δεν φορούσαν μάσκες και συζητούσαν σε κοντινή απόσταση ο ένας από τον άλλον ενώ δεν έλειπαν και οι διαχυτικότητες μεταξύ τους.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε έντονη ανησυχία στην παραγωγή καθώς πλέον προκαλούνται νέα δεδομένα στη διεξαγωγή του ημιτελικού και του τελικού.

Ο παίκτης του Survivor ο οποίος εντοπίστηκε θετικός στον κορονοϊό εστάλη να πραγματοποιήσει και μοριακό τεστ του οποίου αναμένει τα αποτελέσματα.

Ανάλογα με το τι θα δείξουν τα αποτελέσματα, οι υπεύθυνοι της παραγωγής του Survivor θα δουν, σύμφωνα με το Happy Day, αν μπορεί και με ποιους μπορεί να διεξαχθεί ο ημιτελικός και ο τελικός του Survivor.

Εξάλλου, τόσο ο τελικός όσο και ο ημιτελικός γίνονται σε ζωντανή σύνδεση παρουσία κοινού, πρώην παικτών και συγγενών τους. Αν το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ βγει θετικό, τα δεδομένα αυτά θα αλλάξουν καθώς θα πρέπει να μπουν καραντίνα όπως συνιστά ο ΕΟΔΥ.