Αυλαία έριξε το «Καλό μεσημεράκι» το απόγευμα της Δευτέρας και ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να πει δυο λόγια στους τηλεθεατές.

Το σημερινό επεισόδιο της εκπομπής του ΣΚΑΪ ήταν γεμάτο εκπλήξεις τόσο για τους τηλεθεατές όσο και για τον ίδιο τον παρουσιαστή.

Πλήθος επωνύμων έδωσαν το παρόν στο τελευταίο πάρτι της σεζόν και ο Νίκος Μουτσινάς δεν προλάβαινε τις… εισβολές στο πλατό του.

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε: «Θέλω να πω κάτι ειλικρινά. Αν τελείωνε όλο το ζητούμενο με την τηλεόραση, πιστεύω ότι η πληρότητα είναι στα ταβάνια. Είναι πολύ ωραία. Νιώθω γεμάτος και πολύ χαρούμενος. Ελπίζω να διασκεδάσατε, εμείς το κάψαμε το πελεκούδι. Θέλω να ευχηθώ σε όλους ένα ωραιότατο καλοκαίρι, ήρεμο, όπως το φαντάζεται ο καθένας. Να προλάβετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, πριν το κάνουν οι άλλοι και σας φέρουν τα νεύρα σε ένα σημείο που δεν επανέρεχεται. Να αγαπάτε τον εαυτό σας και αν είστε αυτοί που γουστάρετε να είστε. Δεν έχετε κανένα πρόβλημα, κάντε αυτό που νιώθετε. Ραντεβού τον… Σεπτώμρη!. Καλό καλοκαιράκι!».