Έξαλλη είναι η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, με την Ελένη Χαμπέρ για τα όσα είπε η πρώην παίκτρια του Survivor.

«Η Μαριαλένα δεν θα καθόταν να τις φάει. Ο Σάκης με πλήγωσε αλλά από εκεί και πέρα τον παρομοίαζαν με τον πιλότο και στενοχωρήθηκα γιατί δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Το έφτασαν στα άκρα γι’ αυτό απάντησα.

Θα με ειδοποιούσαν από την παραγωγή αν είχε κάτι σοβαρό η Μαριαλένα. Ψήφιζα. Πάει η σύνταξή, πάει το δάνειο… Παίρνω το σταθερό και ψηφίζω και μου ήρθε 300 ευρώ. Μετά μου ήρθε 150 ευρώ» είπε η μητέρα της παίκτριας του Survivor στην κάμερα του «Πρωινού» και πρόσθεσε:

«Πληγώθηκα πολύ που η Ελένη Χαμπέρη χαρακτήρισε την κόρη μου διπρόσωπη. Κοπελιά μου δεν ξέρεις αν έγινε σεξ, γιατί παίρνεις θέση; Η κόρη μου δεν θα έβγαινε ποτέ να πει τέτοια πράγματα. Έχασα πάσα ιδέα. Στην αρχή έβριζαν την Μαριαλένα πάρα πολύ. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Με έβριζαν κι εμένα στο μέσεντζερ. Από τα μάτια της βλέπω ότι είναι ερωτευμένη με τον Σάκη, αλλά φοβάμαι. Φοβάμαι μην ξαναπληγωθεί».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber