Στην κάμερα της εκπομπής στη «Φωλιά των ΚουΚου» παραχώρησε συνέντευξη η Θεοφανία Παπαθωμά.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα θεατρικά της βήματα, ενώ μίλησε και για το κεφάλαιο «Άγριες Μέλισσες».

Συγκεκριμένα, η Θεοφανία Παπαθωμά σημείωσε πως: «Ήταν άλλη μία πολύ ωραία χρονιά στις Άγριες Μέλισσες. Για μένα ήταν πάρα πολύ ωραία. Είχαμε όλες αυτές τις ωραίες σκηνές με τον Μιλτιάδη, το τραγικό τέλος που πραγματικά πήρα πολλά συγχαρητήρια και χαίρομαι για αυτό».

«Πάντα σκηνές, όπως αυτή της αναγνώρισης, είναι δύσκολες γιατί είναι πολύ φορτισμένες από συναίσθημα αλλά δυο φορές κάναμε τη λήψη και το είχαμε» πρόσθεσε η τηλεοπτική «Βιολέτα» των Άγριων Μελισσών.

Στην συνέχεια η Θεοφανία Παπαθωμά θυμήθηκε την στιγμή που ο σκηνοθέτης της σειράς νευρίασε και έφυγε. «Η πιο αστεία στιγμή σε γύρισμα είναι όταν σε πιάνουν νευρικά γέλια και δεν μπορείς να συνεχίσεις. Έχει συμβεί αυτό στο καφενείο… Είχαμε κολλήσει με τον Γιώργο Ηλιόπουλο και γελούσαμε τόσο πολύ που δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε» είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Νευρίασε ο σκηνοθέτης και έφυγε…».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.