Την εντυπωσιακή και άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση της Έλενας Κρεμλίδου στα Mad Video Awards σχολίασαν, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» το πρωί της Δευτέρας.

Ωστόσο, η ενδυματολογική επιλογή της Instagrammer ήταν αρκετή για να ξεσπάσει μεγάλη ένταση στον τηλεοπτικό αέρα ανάμεσα στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου και τον Άρη Καβατζίκη.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είχε αναλάβει να παρουσιάσει και να σχολιάσει τις στυλιστικές επιλογές όσων έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.

Όταν έφτασε η στιγμή να σχολιάσει την Έλενα «Μαριπόζα» Κρεμλίδου, η Ελιάνα απευθυνόμενη στον Άρη Καβατζίκη είπε: «Με έχεις κάνει τούρμπο. Την άκουσα τη γνώμη σου. Τα σχόλια περί πεζοδρομιακού και χυδαίου είναι εντελώς άστοχα διότι ακόμα και  το πεζοδρόμιο είναι κάτι για το οποίο οι γυναίκες δεν θα πρέπει να ντρέπονται».

«Το πας πολύ μακριά Ελιάνα μου, δεν είπα αυτό. Σέβομαι απόλυτα τις γυναίκες που βρίσκονται στο πεζοδρόμιο και κάνουν αυτή τη δουλειά. Μην την πας αλλού την κουβέντα γιατί θα μαλώσουμε. Δεν έκανα κανένα σχόλιο για τη γυναίκα που μπορεί να βγάζει έτσι το ψωμί της. Δεν είπα αυτό και ειδικά εγώ. Είπα ότι το μήνυμα που περνάει αυτό το κορίτσι είναι “γδύστε με με τα μάτια σας”. Μην το πας στο πεζοδρόμιο» της  απάντησε ο Άρης Καβατζίκης.

«Το δικαίωμα μια γυναίκα να έχει έκδηλη σεξουαλικότητα είναι επίσης δικαίωμά της» του ανταπάντησε η Ελιάνα.