Την οικογένεια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη επισκέφθηκε ο Τριαντάφυλλος προκειμένου, όπως ο ίδιοος είπε, να μεταφέρει τα μηνύματα που του έδωσε πριν αποχωρήσει από το Survivor.

Οι κάμερες των τηλεοπτικών καναλιών ήταν εκεί και κατέγραψαν την θερμή υποδοχή του «Ντάφυ» από τη μητέρα της παίκτριας του ριάλιτι επιβίωσης.

«Μου είπε να σου δώσω μια μεγάλη αγκαλιά» είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος. «Τόσο ψυχρή; Η κόρη μου θα με έπαιρνε πιο θερμή αγκαλιά» του απάντησε εκείνη με χιούμορ και ο πρώην παίκτης του reality την αγκάλιασε ξανά.

«Μου είπε κάτι η Μαριαλένα και ήρθα να το πω στη μητέρα και στον πατέρα της και στα αδέλφια της» είπε ο Τριαντάφυλλος και στη συνέχεια μπήκε μέσα στο σπίτι.

Αμέσως μετά οι δημοσιογράφοι είπαν στη μητέρα της Μαριαλένας πως  ο Τριαντάφυλλος έχει προσφερθεί να παντρέψει τη Μαριαλένα και τον Σάκη και εκείνη τους απάντησε πως «αν θέλουν να τους παντρέψει, να το κάνει! Το ξεπέρασα τώρα, τι να κάνω… Αν θέλει η κόρη μου και περνάει καλά… Αν τον θέλει η εγγονή της, θα τον συμπαθήσει και η γιαγιά. Είναι πολύ δυνατή στο παιχνίδι και εύχομαι να πάει στον τελικό».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.