Το ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα μετά το άλλο, ρίχνουν αυλαία αφού η σεζόν φτάνει στο τέλος της. Μετά το «Your Face Sounds Familiar» στο τιμόνι του οποίου βρισκόταν η Μαρία Μπεκατώρου, ήρθε η στιγμή και το «Still Standing» να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές.

Την ερχόμενη Παρασκευή 11 Ιουνίου, η Μαρία Μπεκατώρου θα υποδεχθεί για τελευταία φορά τους τηλεθεατές στο «Still Standing» αφού μετά από 665 επεισόδια και περισσότερους από 6.500 παίκτες, το τηλεπαιχνίδι αποχαιρετά το κοινό του.

Μεγάλη συζήτηση έχει ήδη ξεκινήσει σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά βήματα της Μαρίας Μπεκατώρου μετά το τέλος των δυο αυτών project που τόσο αγαπούσε η παρουσιάστρια.

Αν και η ίδια δεν έχει ανακοινώσει κάτι ακόμα, οι πληροφορίες θέλουν το Mega να την πολιορκεί στενά ώστε να την εντάξει στο δυναμικό του ώστε να κάνει και εκεί αυτό που αγαπά, την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιών.

Αν και ακόμα δεν έχει συμφωνηθεί κάτι, οι συζητήσεις των δυο πλευρών γίνονται σε πολύ καλό κλίμα και τις επόμενες μέρες, μετά και την αυλαία του «Still Standing» αναμένονται εξελίξεις.

Σοφία Πελεκάνου